תגובה

  • ש. בירן
    רואי | 03/02/2010 11:16

    מישהו יודע פרטים על המשרד של עו"ד שרגא בירן? על ההתמחות בו? על תנאי השכר למתמחה, תנאי העבודה, יחסי האנוש ואפשרויות הקידום? אודה מראש על תשובתכם המהירה.

    • תגובה
      דנה | 03/02/2010 13:44

      שלום רב, המשרד הינו אחד המשרדים המובילים בתחום המקרקעין בארץ. משרד מאוד מוכר עם שם מצוין. אם אני לא טועה, צריך לעשות חצי שנה טרום סטאז (אבל זה היה מזמן, אולי הם שינו זאת- צריך לבדוק!!). עובדים עד 20:00, לעיתים רחוקות נשארים יותר. החדרים של המתמחיםנראים בסדר (3 מתמחים בחדר). הם טוענים שהם מאוד רוצים להשאיר מתמחים וכשיש מתמחים טובים הם ישאירו. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות על המשרד או על הראיונות אשמח לעזור. נ.ב - לאיזה מועד אתה מתראיין?

      • תודה על ההתייחסות המהירה
        רואי | 03/02/2010 14:31

        אני מתראיין למועד מרץ 2012. אני מודע לכך שהמשרד מוביל בתחום המקרקעין, האם ההתמחות במשרד תביא אותי להתמקצע רק בתחום המקרקעין או שישנם אפשרויות אחרות להתמחות כי הבנתי שיש גם גם מחלקה מסחרית אך אינני יודע את גודלה וטיבה?

        • תגובה
          דנה | 03/02/2010 18:41

          הבנתי שיש שם 3 מחלקות (או, כמו שהם מכנים זאת, צוותים): ליטיגציה, מסחרי ומקרקעין. רוב העיסוק הוא במקרקעין, אך במידה ויש לקוח שמטופל על ידיהם בעניין עסקת מקרקעין, אני מניחה שאם הוא צריך סיוע בדברים אחרים הם מנסים לסייע לו. לטעמי, הכי טוב יהיה לשאול את המראיינים או לחלופין, לדבר עם המתמחים. באיזה שלב אתה בתהליך של הראיונות? אם יש עוד שאלות, אני פה.