בטח - סיימתי ללמוד שם

  • המרכז האקדמי למשפט ועסקים
    דניאל | 27/01/2010 11:52

    מישהו מכיר את המקום, ויכול לתת חוות דעת איך הוא?

    • בטח - סיימתי ללמוד שם
      קובי | 30/01/2010 13:57

      מקום מעולה ללמוד. ממש אפשר להשקיע את המינימום של המינימום ולקבל ציוניים ממש טובים. כמעט בכל מבחן יש "פקטור" כלומר מעין שכלול כזה שמעלה את הציון כך שאם תקבל ציון של 80 במבחן הציון הסופי תמיד יעלה בכ -5 נקודות. אפשר בקלות לשלב עבודה עם הלימודים שם, אני למשל בשנה א' עבדתי בעבודה "רגילה" ובשנה ב' התחלתי לעבוד כטרום מתמחה 4 ימים בשבוע כך שללימודים כמעטבכלל לא הלכתי וממוצע התואר שלי הוא 88 !!! אולי זה לא גבוה כלכך לעומת שאר הסטודנטים שם אך במידה ואתה משלב את התואר בעבודת טרום התמחות איכותית אתה תתקבל/תזומן להרבה משרדים איכותיים. אני סיימתי עכשו התמחות במשרד מסחרי מעולה מהשורה הראשונה ואני ממש מרוצה מכל התואר וההתמחות שלי אני ממש ממליץ ללמוד שם!!! אבל יש לתת דגש כי זו בכל זאת מכללה שלא נחשבת למובילה בתחום כמו המנהל והבינתחומי ועדיין יש עדיפות להם ולאוניברסיטאות על בוגרי ר"ג. אני ממלי בחום

      • זה המדד שלך?
        ליאת | 01/02/2010 19:12

        אני ממש לא מבינה אותך,המדד שלך לכמה מעולה מוסד לימודים הוא כמה קל להוציא ציונים טובים?זה ממש ביזארי בעיניי, יש כל כך הרבה דברים שצריכים להיות חשובים בשיקולים לבחירת מוסד לימודים, שהתמקדות בכמה קל שם הוא כל כך לא רלוונטי ומטעה!כשאני בחרתי ללמוד משפטים בקריה האקדמית אונו הלכתי לפי הרבה מדדים שהיו חשובים לי:1. לימוד נושאים פרקטיים2. יישום הפרקטיקה3. תמיכה של הסגל (אקדמי והמנהלי)4. אווירה במוסד הלימודיםרק כשקיבלתי מענה למדדים האלה ידעתי במה אני צריכה לבחור. וממש, אבל ממש, לא נטיתי לכיוון מקומות שיותר קל בהם להשיג ציונים טובים.... ואם זו המשמעות של התואר שלך, נראה לי שאתה במקצוע הלא נכון.

        • ובכל זאת, הלכת לקרית אונו?
          שי | 01/02/2010 23:12

          הרי לקרית אונו יש את המוניטין אולי הכי נמוך בין כל המוסדות, הציונים שם זה בדיחה - אין נירמול ויש שם מלא סטודנטים עם ממוצעים הזויים של 90 פלוס, מה שלא קורה כמעט באוניברסיטאות ובמכללות המובילות, והכי גרוע, הבוגרים של קרית אונו כמעט לא מוצאים התמחות או עבודה כעו"ד במשרדים המובילים (ומספיק לראות באתרי האינטרנט של המשרדים המובילים את זהות העו"ד שם כדי להבין את זה).

          • בד"כ לא מגיבה אבל חוצפה להגיד את זה
            א | 01/02/2010 23:57

            אני גם סטודנטית בקריה האקדמית שנה שלישית ממוצע 91 ואתה מדבר שטויות במיץ, אף אחד שלא למד שם לא יכול באמת לדעת מה "הרמה" אנשים שניזונים משמועות ומעיזים להפיץ אותם ללא שום ידע בורים בעיני. אני בד"כ לא מגיבה אבל רק בגלל שאמרת שהרמה נמוכה ואנשים שלמדו שם לא מוצאים התמחות הייתי חייבת להגיב ולהגיד שהתקבלתי כבר ל-3 התמחויות טובות, וכרגע זימנו אותי לראיון שני במשרד אחד הטובים בארץ וכל זה לא שהתקבלתי שנתיים מראש- רק התחלתי להגיש לפני חצי שנה, שכביכול "כולם" סגורים. פשוט חבל שאנשים משקיעים מהזמן והמרץ שלהם בהשמצות על מוסד לימודי שהם לא מכירים.

            • שלום לך...
              את חיה בלה לה לנד | 02/02/2010 07:56

              יש לך עוד פנטזיות שאת רוצה לשתף?משיחות עם אנשים שלמדו שם, הם בעצמם אמרו, איזו השכלה אפשר לקבל כשלומדים יום בשבוע?

              • לא רוצה אל תאמין.
                א | 02/02/2010 13:12

                ואני לומדת 3 פעמים בשבוע

                • אני איתך אחותי...
                  ליאת | 02/02/2010 18:23

                  לא ברור מאיפה הם מקבלים את השמועות האלה, אבל זה לא ממש משנה לי.... בהצלחה שיהיה לך :)

                  • א  לת
                    תודה:) בהצלחה גם לך. | 02/02/2010 22:48

                    • תפסיקו להתעסק בשטויות כל אחד יודע את האמת
                      כנסו כנסו קובי | 05/02/2010 12:46

                      אני זה שהגבתי ראשון שאני לומד בר"ג. סה"כ מה שרציתי להגיד זה שמכללה זה לא הדבר הטוב ביותרבעלום מבחינת השוק אבל גם יש יתרונות. לא הכל שחור ולבן. נכון, למי שאין ממוצע מעל 80 במכללה הסיכוי שלו למצוא התמחות סבירה הוא נמוך ביותר כי מה לעשות רוב הסטודנטים מהמכללות "הפחות נחשבות" בעלי ממוצע גבוה מאוד לי יש ממוצע 88 ואני לא מצטיין תואר!!! (לא דיקן שזה 10%) מה זה אומר ? שיש 20% לפחות מתוך הסטודנטים שלמדו איתי עם ממוצע גבוה יותר ממני, ומכן שעל כל 4 סטודנטים (בערך) שלומדים במכללה יש סטודנט עם ממוצע של 90 ומעלה. וזה מעיד על רמה יחסית נמוכה או לפחות על הקלות שניתן לקבל ציונים טובים. אני ההוכחה הטובה ביותר. ברצינות - לבגרות שלי השקעתי יותר מאשר בתואר הזה! ואני בטוח שככה זה גם בקריית אונו, נתניה, שערי משפט,ואולי גם במנהל. סה"כ מה שאני אומר זה שבגלל שניתן לקבל ציונים בקלות עדיף להשקיע את המאמצים במקומות אחרים - כמו למשל בניסיון לצבור כמה שיותר ניסיון תוך הלימודים והתואר ואז שתרצו לחפש התמחות יהיה לכם יתרון על כל בוגר מכללה בעל ממוצע של 90+ כי כולם יודעים סה"כ כמה קל להצליח אבל לא לכולם יש את הניסיון וזה מה שחשוב!!! באמת - שיהיה בהצלחה לכולם!!!!!

                      • מספיק לשכנע את עצמכם!
                        ענבל | 06/02/2010 13:46

                        זה כ"כ נכון! האמת נמאס כבר לשמוע מיוצאי מכללות שאינן המכללה למנהל והבינתחומי, כמה שהרמה גבוהה. זה פתטי ואולי גם מעיד שרמתם לא בשמים. בתור בוגרת אונו עם ממוצע 95, אני חייבת לציין שהתואר אותו שילבתי עם עבודה במשרה מלאה (לכן גם למדתי יומיים לפני מבחן), היה פשוט בדיחה. כמובן שמצאתי התמחות, אבל ברור שיש משרדים שסוגרים שעריהם בפני מכללות כדוגמת אונו, ר"ג, שערי משפט ונתניה. זו עובדה בשטח. מספיק להתווכח עליה! בקיצור, אם יש לך אפשרות לעבוד במשרה חלקית ואתה מתאים לתנאי הקבלה של המכללות המובילות ואולי גם של האוניברסיטאות, אל תחשוב פעמיים!!!

                        • אואואואו!!!
                          עומרי | 06/02/2010 13:49

                          אחותי, עשית טעות... עכשיו כל העילגים שמשוכנעים שהם מאוד חכמים יקפצו!!! כבר הייתי שם.

                        • לענבל
                          סטודנט מהמרכז האקדמי | 08/02/2010 17:47

                          עם כל הכבוד לאונו היא עדיין לא ברמה של המרכז האקדמי, מעבר לזה, אם את כזאת חכמה שלומדת יומיים ומקבלת 95 איך לא התקבלת לאוניברסיטה??? יש כמה אפשרויות שמבינהם זאת שמאפשרים באונו להעתיק נראית לי הכי הגיונית, מה גם שאת לא משהו ביחסי ציבור למוסד בו למדת, אנשים כמוך מנחיתים את הרמה של המוסד בו הם לומדים.יש דברים שהשתיקה יפה להם, אז ענבלוש: "סייג לחכמה שתיקה".

    • -

      -