אמאלה!!!

  • ביטלו לי את ההתמחות שבוע לפני ההתחלה ,מה אני עושה?
    א.מ | 24/01/2010 16:00

    אחרי טרום התמחות במשרד מסוים התקבלתי למשרד אחר גדול מאוד ומוכר לאחת המחלקות, לאחר שהתבקשתי להודיע למשרד בו אני עושה את הטרום כי אני לא ממשיכה שם בהתמחות ושבוע לפני ההתמחות עצמה לאחר שכבר עברתי חפיפה והכל, הודיעו לי עכשיו טלפונית שמבטלים לי את ההתמחות כי לא עשיתי צבא. (יש לי נסיבות אישיות מוצדקות לעניין) , מה אני עושה עכשיו, שבוע לפני בלי התמחות???? בא לי לבכות!!!!!

    • אמאלה!!!
      לא עלינו | 25/01/2010 00:06

      מה עם לפנות ללשכה?? זה ממש קטע הזוי, איך הם יכולים בצורה כזו לבטל מישהו????? עאלק משפטנים, שום כבוד לעיקרון ההסתמכות.......הסנדלר הולך יחף! בהצלחה ממש! לדעתי כדאי שתפנה אליהם ותסביר להם שכדאי שהם ימצאו לך משרד חלופי אחרת תהפוך את להם את השולחן, כי זו השפה היחידה שמבינים במדינה שלנו לצערנו.

      • אפשרות ביניים
        בני | 26/01/2010 17:21

        תבקשי מהם להתחיל התמחות בעוד שנה, ולכי לעשות שנת שירות. ככה גם תתרמי למדינה, והם בוודאי יעריכו את הנכונות שלך.

        • למה לא עשית צבא ? האם שיקרת ואמרת שאת דתיה ?  לת
          אולי הם גילו זאת | 26/01/2010 23:13