אנא הרחב

  • עזרה דחוף
    סטודנט דואג | 20/01/2010 20:11

    שלום. הנני סטודנט למשפטים. במהלך הלימודים נקלעתי למצב נפשי שמוגדר פסיכוטי. בעקבות המצב נקלעתי לפרשיות פליליות ושהייתי במאסר אך כל הפרשיות הסתיימו בסופו של דבר ללא רישום פלילי. בסופו של עיניין אושפזתי בכפייה בבי"ח חולים פסיכאטרי שם הובחנתי וטופלתי. הנני חושש עד מאוד שמא כל זאת יפריע לי בקבלה ללשכת עו"ד כמתמחה וכעו"ד בעתיד. ברצוני לדעת מה המצב המשפטי במיקרה שלי והאם עלי לנקוט בדרך כל שהיא. בכבוד רב סטודנט למשפטים דואג

    • אנא הרחב
      אורן המקורי | 21/01/2010 12:33

      אם הייתה במאסר אזי יש רישום פלילי. אולי מדובר במעצר? האם בטוח שהדברים לא הסתיימו ברישום פלילי? אתה יכול להכינס לאתר לשכת עוה"ד ולראות תחת מדור "מתמחים" איזו הצהרה תתבקש למלא כאשר תבקש להתקבל להתמחות.

      • הרחבה
        סטודנו מודאג | 21/01/2010 15:56

        טעות שלי. מדובר המעצר. הדברים הסתיימו ללא רישום פלילי. תודה על ההפנייה.

        • רוב הסיכויים שלא יסכימו לרשום אותך כמתמחה אבל רק ל
          פיני | 01/02/2010 23:32

          תקופה של כמה שנים (ולא לא מאזנים את חופש העיסוק) אבל אחר כך תוך התחשבות בעקרון השיקום אני מניח שיתנו לך.

    • אני חושבת שהבעיה היא אחרת
      סטודנטית | 20/04/2010 13:01

      אם היית בבית חולים פסיכיאטרי בגלל שזה ממשלתי אז לא קשה לעלות על זה, בניגוד למקומות פרטיים כמו נגיד כפר איזון . לכן יכול להיות שתהיה לך בעיה , אבל זאת רק דיעה מה אני יודעת... בכל מקרה תהיה גאה שיצאת מזה לא כולם מצליחים !