המרכז האקדמי למשפט ולעסקים

  • המלצה על מכללה
    n.c | 12/01/2010 11:39

    מכללת שערי משפט או מרכז אקדמי למשפט ועסקים ברמת גן?מה יותר טובה?

    • המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
      שנה ד | 12/01/2010 13:31

      ברור שהמרכז האקדמי, יש מרצים מעולים לימודים והכנה לפרקטיקה בצורה מעולה, ואין העתקות - רמה גבוהה של מבחנים זהה בחלקה למבחני האונ' העברית, כי ישנם מס' מרצים מהעברית.

      • ובכל זאת איך מקבלים את זה בחוץ?
        n.c | 13/01/2010 14:30

        כל סטודנט שרק סיים את לימודיו מציין שלא מסתכלים על מכללות מלבד רייכמן ומכללה למנהל.האם רק זה משפיע?

        • רק מכללה למנהל או רייכמן
          אני | 14/01/2010 17:25

          אני סטודנטית שנה ג במכללה למנהל ואני יכולה להגיד לך ששמה של המכללה הולך לפניה. התראיינתי במקומות נחשבים והתקבלתי להתמחות יוקרתית במשרד המשפטים (כל זאת כמובן תלוי גם בממוצע הציונים, קליניקות והתנדבויות). אין לי דעה לגבי שאר המכללות ובינהן גם רייכמן אבל כשהייתי בראיונות היו איתי מצטייני דיקאן מר"ג שבכו על גורלם המר ועל כך שאינם יכולים למצוא התמחות.

    • תשובה אמיתית
      עמית | 12/01/2010 16:02

      כמו שאומרים, זה טרפה וזו נבלה :-) לשתיהן אין מוניטין טוב ולא בכדי, אם כבר יש רק 2 מכללות טובות עם שם טוב והן לא אלה ששאלת לגביהן.לומר שיש שם רמה גבוהה זה מנותק מהמציאות, והעובדה שהמרצים חלקם מהעברית זה טיעון דמגוגי שכן המצב דומה ברוב המכללות אם לא בכולן, וגם אם המרצים היו מייל זה לא משנה את העובדה שיש רמה יותר נמוכה בשורה התחתונה (כתוצאה מרמת הסטודנטים שהתקבלו).שורה תחתונה, נתוני העסקה בעייתים בשתיהן, ומספיק להיכנס לרשימת 10 משרדים הגדולים ולראות כמה עו"ד מועסקים שלמדו באותן מכללות, ואחוזי מעבר נמוכים בדר"כ בבחינות הלשכה.אבל אם אין ברירה והבחירה היא בין שתיהן, נראה כי לר"ג יש שם מעט פחות גרוע.

      • הכי חשוב זה הציונים, פחות איזו מכללה  לת
        טונטון | 25/01/2010 19:01