צרות של עשירים...

  • התלבטות בין משרדים להתמחות ..
    A | 30/12/2009 18:01

    שלום, יש לי התלבטות בין מספר משרדים להתמחות בהם - ההתלבטות היא בין יגאל ארנון, גולדפרב או מיתר.. אשמח לכל המלצה, מכל נימוק שהוא... תודה רבה

    • צרות של עשירים...
      עני מרוד | 31/12/2009 01:14

      ליגאל ארנון יש שם טוב, על האחרים לא שמעתי הרבה...כדאי לקחת בחשבון את האנשים שיש במקום (יחסי אנוש זה חשוב מאוד בסביבת עבודה) שעות עבודה, תחום, שכר..ובעיקר לפי מה שמעניין אותך!שיהיה בהצלחה!

      • למיטב הבנתי ..
        STUD | 31/12/2009 11:06

        שלושת המשרדים עוסקים פחות או יותר באותו תחום .. השאלה כאן היא לגבי המוניטין שלהם (זהה? אולי לא? ) ולגבי יחסי האנוש שם, תפקוד המתמחים ואופציות הישארות .. \לצערי אני לא מכיר יותר מדיי ולכן אולי שווה שיענה מישהו שמכיר ..

    • איפה למדת????  לת
      ירון | 31/12/2009 20:51

      • עדיין לומד .. במרכז הבינתחומי
        B | 01/01/2010 13:45

        למה אתה שואל .. ?

    • תשובה
      א | 02/01/2010 15:22

      לפי בדיקה שעשה עיתון כלכליסט - מיתר נמצא במקום השלישי מבחינת כדאיות ההתמחות אצלו, לפי מס' קריטריונים - לבדיקא נא הרץ חיפוש בגוגל. בגולדפרב ישנה השמועה שיחסי האנוש לא הכי טובים. כמו"כ - ירדו הם מס' מקומות בדירוג D&B ב-2010 עקב פיטורי עשרות עו"ד (לפי השמועה, לא ידוע אם הדבר נכון), אך זהו דירוג המתבסס כל גודל ולא על איכות. באשר ליגאל ארנון - גם הוא מעולה - למיטב הבנתי הדגש שם על אנגלית הוא גדול יותר משאר המשרדים שציינת. יום טוב