נראה לי..

  • הקרייה האקדמית- זה הבית שלנו
    בן | 29/12/2009 18:12

    מי המנחה המועדף והנינוח ביותר לצורך כתיבת עבודה סמינריונית??? באיזה תחום אתם ממליצים לעשות ואצל מי???

    • נראה לי..
      אורן המקורי | 29/12/2009 19:05

      שגאברין יכול להתאים וגם לאה פסרמן

      • חשוב לי מאוד הציון לא אכפת לי הנושא  לת
        בן | 29/12/2009 22:01

    • ***
      אור | 30/12/2009 12:55

      אם לא מעניין אותך הציון, שמעתי שהרפז "זורק"... זה בנושא משפט בינלאומי פומבי. בהצלחה! מתי אתה אמור להגיש את העבודה? בסוף ינואר?

      • ג'אברין ופסרמן אינם קלים בכלל.
        שאול אמרני, עו"ד | 30/12/2009 14:32

        אם השיקול שלך הוא ציון, אזי הם אינם בגדר בחירה מומלצת. גאברין הוא אומנם מרצה בחסד עליון, אך הוא עמוס לעייפה וקשה מאוד אפילו לקבוע פגישה עימו. מי שהלו"ז שלו צפוף, כדאי שיבחר לו מרצים עמוסים פחות. יחד עם זאת, אצל אף מרצה לא תקבל ציון גבוה אם לא תגיש עבודה ראויה ומושקעת.

    • היי צור איתי קשר אני יכול לעזור לך מאוד!!  לת
      דניאל | 30/12/2009 15:42

      • מה המייל שלך??
        רן | 30/12/2009 23:28

        כמובן שאני יגיש עבודה ראויה ומושקעת. אני בסך הכל צריך לדעת אצל מי אני יוכל לקבל 100 מבלי לקרוא פס"ד או ספרים באנגלית.

        • כיצד ניתן להגיש עבודה במשפטים בלא קריאת פס"ד?
          שאול אמרני, עו"ד | 31/12/2009 10:23

          לא לקרוא ספרים או מאמרים באנגלית, זה עוד אפשרי. כי ניתן לבחור נושאים פנים ישראליים. אך הגשת עבודה סמינריונית במשפטים מבלי לקרוא פסקי דין, זה לא סביר בהחלט. אני עשיתי שתי עבודות: אחת במינהלי אצל ד"ר בן שמש יעקב (קבלתי 100) ואחת בדיני עבודה אצל ד"ר שלומי יניסקי-רביד (קבלתי 97). כלומר, בהחלט ניתן להשיג ציונים טובים מאוד. אך השקעתי את נשמתי במשך מספר חודשים. ציונים גבוהים אינם באים על מגש של כסף. בכל אחד מהסימינריונים קראתי וחרשתי עשרות רבות של פסקי דין, מאמרים וספרים.

          • מהם נושאים פנים ישראליים?  לת
            אסי | 31/12/2009 20:48

            • הכוונה לכל נושא משפטי שאינו מחייב דיון השוואתי
              שאול אמרני, עו"ד | 31/12/2009 23:13

              כגון: דיני עבודה, יחסים בין בג"צ לבתי הדין השונים. ניתן לעשות עבודות טובות גם בלי להדרש לספרות לועזית.

    • איך המנחה אבי גורמן?  לת
      סטודנט | 31/12/2009 10:34

      • אבי גורמן
        אור | 31/12/2009 20:34

        אני מגישה אצלו סמינריון עכשיו במשפט עברי. בנוגע להנחייה הוא אחלה ועונה על כל שאלה תוך 24 שעות. אם כי שמעתי שבנוגע לבדיקה הוא קפדן!

        • ההתמחות של גורמן היא בדיני מיסים  לת
          שאול אמרני, עו"ד | 31/12/2009 23:10

          • ***
            אור | 01/01/2010 08:14

            לא רק, ידידי. ההתמחות שלו גם במשפט עברי. לא ייאמן אבל יש לו ידע עצום בעניין. כפי שאמרתי אני מגישה אצלו עבודה במשפט העברי, ולפי הדרכתו ברור ונהיר שהוא מתמצא בחומר על בוריו!

            • התמחות בדיני מיסים אינה שוללת ידע רחב נוסף
              שאול אמרני, עו"ד | 01/01/2010 10:03

              הכוונה הייתה לומר שתחום עיסוקו ומומחיותו היא בתחום המיסים. אני אישית למדתי אצלו דיני מיסים, וזו הייתה חוויה יוצאת מהכלל. לצערי, הוא לא שובץ אצלנו גם במשפט עברי. הוא מרצה בחסד עליון ואישיות יוצאת מגדר הרגיל. נכון שהוא עוסק גם במשפט עברי אך עיקר פרנסתו ועיסוקו המקצועי הוא בתחום דיני המיסים (למיטב ידיעתי). מי שמעוניין להגיש עבודה סמינריונית בתחום המיסים, מומלץ לו מאוד לבחור את אבי גורמן כמנחה.

              • גורמן
                אור | 01/01/2010 12:03

                אין ספק שאת מיטב פרנסתו הוא מפיק מדיני מיסים. אך יש לו ידע בשפע גם במשפט עברי.

                • לסיכום
                  רן | 01/01/2010 12:28

                  לסיכום, במידה והדבר שחשוב לי זה ציון גבוה, כמה שפחות חומר באנגלית ומנחה זריז. במי אתם ממליצים לי לבחור????

                  • המלצה
                    שאול אמרני, עו"ד | 01/01/2010 14:22

                    לדעתי, אם השיקולים שלך הם זמן והשקעה מצד המנחה, אני ממליץ על ד"ר שלומית יניסקי-רביד בדיני עבודה. היא תשיב לשאלותך במהירות ותבדוק לך את העבודה בזמן קצר יחסית. אין זה אומר שהיא מחפפת ומחלקת ציונים בלי שום קשר לרמת העבודה. מה שזה אומר שהיא תשקיע ותעשה מאמץ עילאי לסייע, הציון כמובן הוא פרי ותוצאת השקעתך. אם הוצאתי 97 אצלה, אין שום סיבה שלא תעשה אותו דבר.

                    • האם קראת חומר באנגלית???
                      רן | 02/01/2010 18:54

                      האם כחלק ממשפט משווה קראת פס"ד ו/או ספרי מלומדים באנגלית?? כי אני מחפש נושא שרוב החומר למשפט משווה מתורגם

                      • פחות אנגלית...
                        רני | 03/01/2010 09:45

                        בדיני עבודה יש המון חומר באנגלית! אם בא לך כמה שפחות חומר באנגלית, תבחר במשפט עברי, אצל גורמן.

                        • לא מדויק
                          שאול אמרני, עו"ד | 03/01/2010 10:50

                          אין תחום משפטי שאין בו חומר באנגלית. לא זו השאלה, אלא מהו הנושא ומה התבקשת לעשות. אני הגשתי סמינריון בדיני עבודה ולא התבקשתי לעסוק בדין משווה. כך שלא נגעתי כלל בספרות באנגלית. ומכאן שהנגישות לאנגלית קשורה בתת הנושא הנחקר ובדרישות המנחה.