יש

  • שאלה
    סטודנט | 26/12/2009 21:31

    האם יש משמעות בשוק העבודה לתואר שני במשפטים (בלי תזה) (בנוסף לתואר הראשון כמובן) מבחינת השכר? האם יש הבדל בין המגזר הפרטי לציבורי בנושא זה? תודה לעונים.

    • יש
      מורן | 27/12/2009 07:19

      במגזר הציבור אתה נכנס לדרגת שכר גבוהה יותר.במגזר הפרטי, למעט שורה בקורות חיים, לא נותן כלום.

      • ומה כשמדובר בתואר שני במנהל עסקיים(M.B.A)
        רן | 27/12/2009 17:27

        האם תואר זה מקנה יתרון במשרד שמתמחה בתחום האזרחי מסחרי??

        • לא.
          מורן | 28/12/2009 04:54

          אין לזה שום משמעות, שוב, מלבד שורה בקורות חיים.בכלל תואר שני במנהל עסקים הוא תואר מונפץ. במיוחד בישראל והיום אחרי המשבר בארה"ב הוא לא נותן הרבה גם שם כמו בעבר.

          • אז מה אתה אומר על שמאות מקרקעין????  לת
            עו"ד ושמאי מקרקעין | 28/12/2009 23:57