מישהו???

  • שאלה לגבי התארים המשולבים של המכללה למנהל

    בחוברות של המכללה למנהל כתוב לגבי התארים המשולבים. מצד אחד כתוב בהרבה מקומות שזה תואר משולב. מצד שני ישמקומות שכתוב שזה שני תארים לדוג': תואר במשפטים (LLB) ובכלכלה (BA) כנ"ל לגבי משפטים ותקשורת. מישהו יודע למה הכוונה במסלולים לתואר משולב? האם באמת מדובר בשני תארים? מישהו לומד באחד המסלולים האלה ויכול לפרט לי קצת עליהם יותר? מבחינת שעות?ימים?עומס?

    • מישהו???  לת

      • תואר משולב
        שוקי | 21/12/2009 18:47

        תואר משולב, כשמו כן הוא. לא מדובר בשני תארים נפרדים אלא קצת מזה וקצת מהשני. היתרונות: כמובן ידע בתחום נוסף, שבמצב השוק יכול לא פעם לעזור. החיסרון הבולט: חוסר אפשרות לבחור בתחום שמעניין אותך, התואר מובנה ואם אתה רוצה לקחת קורסים בפלילי לדוגמא, אתה לא יכול. החיסרון הברור הנוסף הוא עומס אטומי, לפחות בשנה א'. צריך להיות תלמיד למופת אם רוצים להצליח. אני כמובן מדבר על התואר של המכללה למנהל.

        • אל תטעה!!
          מורן | 27/12/2009 07:17

          ממש לא נכון.אתה מקבל שני תארים בסוף המסלול.התואר המשולב הטוב ביותר זה משפטים עם חשבונאות.