תתמקדי

  • זקוקה לעזרה בעניין הסימנריון
    הצילו!!! | 09/12/2009 23:48

    בשעה טובה סופסוף החלטתי על נושא לסמינריון ואף גיבשתי את שאלת המחקר ואת הרעיון הכללי. השאלה שלי היא איך קובעים ראשי פרקים? מהי רמת הפירוט של ראשי הפרקים שיש להגיש לאישור המנחה? האם רק כותרות או שמא גם פירוט של מה שאני מתכוונת לפרט שם? איך אדע אם למשל 4 פרקים זה הרבה או מעט?? ובמילים אחרות...הצילוווווווווווו!!! מישהו???

    • תתמקדי
      א | 10/12/2009 00:55

      הכל יכול להיות נכון גם יחד. התשובה תלוית נושא ותלויה גם בהחלטתך האם להביא מבט נקודתי או מבט מלמעלה. אם תרצי תפרטי על הנושא ואולי נצליח למקד את העזרה

    • באיזה נושא/תחום/אצל איזה מרצה הסמינריון?
      צבי | 10/12/2009 14:31

      אולי נוכל לעזור...גם אני מצוי באותו השלב.

    • אולי זה יעזור
      אורן המקורי | 10/12/2009 15:34

      מיתווה לעבודה במשפטים 1. מבוא ופתח דבר 2 .הרחבה והעמקת פרק הסקירה המשפטית וספרות המשפט וכן פרישת הפרספקטיבה התיאורטית, המחקרית והתחיקתית. 3 סקירת פס"ד, תקדימים, שיקולים וטיעונים, פרשנות והסתייגויות; אינטרפטציות, נוסח סעיפי החוקים הרלוונטיים, התבטאות שופטים ופרקליטים, משפט משווה, פרוצדורה, וחוקי יסוד. 4. דיון וניתוח יצירתי וביקורתי כולל תובנות משפטיות אקדמיות, מבט רפלקטיבי וניסוח מסקנות מושכלות על המשתנים החוקיים וההשלכות המשפטיות. 5. סיכום - סוף דבר 6. ביביליוגרפיה

      • מי מנחה מומלץ בקריה האקדמית?????
        אסי | 15/12/2009 10:20

        ברצוני לקבל 100 לא משנה באיזה נושא

    • תודה לכל העונים :)
      הצילו!!!! | 15/12/2009 15:22

      נושא הסמינריון שלי הוא רשלנות רפואית בלידה. יש מצב לקצת יותר מיקוד? תודה!

      • המלצה
        אני רק שאלה | 22/12/2009 21:19

        תתחילי בלחפש פסד מוביל, עדיף מהעליון. בהם בדרך כלל ישנה סקירה רחבת ידיים (אף משווה) בתחום. באתר הכנסת יש חלק שקשור למחקרים, גם שם תוכלי למצוא חומר רלוונטי. הם יתנו לך את נקודות ההתחלה ודוגמה טובה לדברים ולראשי הפרקים. אם כל אלה לא עזרו, תנסי לכתוב על דף הרצאה קטנה בנושא (כמו שעושים ברפרט) הקשר הלוגי בין הדברים יוליד את ראשי הפרקים. בהצלחה