ליוצאי מכללות

  • מהי הדרך היעילה ביותר למציאת התמחות???
    אסי | 01/12/2009 14:36

    האם לשלוח מכתב בדואר/ פקס/ מייל??? לחילופין להגיע באופן אישי לכל משרד ומשרד???

    • ליוצאי מכללות
      רן | 01/12/2009 14:38

      רק לא קודקס

      • רן זה לא נכון מה שאתה אומר
        מישהיא | 01/12/2009 16:43

        כמובן שאפשר וצריך להשתמש בעוד אמצעים מלבד האתר אבל כהכללה זה לא נכון. השגתי דרך האתר מעל 10 זימונים מעולים בתקופה קצרצרה (לחלקם לא הלכתי כי סגרתי קודם) התקבלתי לשלושה מקומות טובים, לא שלמתי שקל על השימוש באתר ואפילו עשו לי סיורים במשרדים והביאו לי ארוחה חינם ואני ממכללה. באמת שאני לא מפרסמת אותם והיו כבר מקומות ששלחו לי דרכם דחייה והזמינו אותי באופן עצמאי אבל כהכללה זה ממש לא נכון מה שאתה אומר. בכל מקרה לדעתי מכתב בדואר הוא הדרך הכי טובה להשיג זימון. למיילים לפעמים לא מתייחסים, פקסים שוכבים בערימות ולהגיע למשרדים גדולים פיזית נשמע לי מסובך ומוזר מדי. למרות שאולי גם זה יעבוד.

        • מסכים חלקית לגבי קוד... מתאים רק למצטיינים ביותר
          זיו | 01/12/2009 20:05

          אני מציע לחפש דרך האינטרנט ולשלוח מיילים - שלח לכל משרד שיש לו מייל ועוסק בתחום שאתה מחפש. אל תתבייש הכי הרבה ימחקו זה הכל. לשלוח בדואר זה מיושן וסתם עולה כסף - כמו כן משרד שמודי שמחפש מתמחים דרך מודעה תשלח גם במייל וגם בפקס. כמו כן הייתי מציע לך לכתוב מכתב פתיחה קצר - למה אתה מתאים להיות המתמחה במשרד ולספר על משהו מיוחד בך. כמו כן שלח גיליון ציונים והמלצות.

          • האם יש מאגר של כתובות מייל של משרדי עו"ד???  לת
            רן | 02/12/2009 12:38

        • ככל הידוע לי הרישום כרוך בתשלום...
          זהר | 04/12/2009 09:14

          מה ז"א לא שילמת? אין דמי מנוי?

    • קודקס זו רק דרך אחת
      שוקי | 02/12/2009 17:21

      בוא נגיד שלא מומלץ להסתמך על קודקס, מניסיון אישי חלק מהמשרדים ששלחו לי תשובה שלילית דרך קודקס זימנו אותי לראיון כאשר שלחתי קו"ח בפקס, אין לי מושג למה זה ואני לא מאשים אף אחד, אבל כנראה שפנייה אישית בפקס או מייל עושה את העבודה טוב יותר. לכן ההמלצה שלי אל תחכה לקודקס שלח כמה שיותר קו"ח בכל אמצעי וצור קשרים עם מרצים ואנשים שעבדו בכל מיני משרדים, יכול תמיד לעזור, זאת אולי הדרך הטובה ביותר למצוא התמחות טובה.

      • שלום לכולם
        אלה | 07/12/2009 18:17

        שוקי, אני לא מסכימה איתך, דווקא הניסיון שלי שונה, קיבלתי זימונים די שוויםואני בכל מקרה מציעה להשתמש בכל הדרכים לחיפוש התמחות.