מה אתה חושב שאנחנו מכירים את הסעיפים בעל"פ

  • שאלהחשובה בנוגע לעבודה בחוקי יסוד
    ניב | 10/11/2009 12:10

    במידה וחוק מסויים תוקן לאחר שנת 92, אך הוא תוקן בסעיפים 1א. ו1ב. לדוגמא. האם עכשיו גם סעיף 1 עצמו נתון ביקורת שיפוטית ולא חלה עליו פסקת שמירת הדינים? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה.

    • מה אתה חושב שאנחנו מכירים את הסעיפים בעל"פ
      גיל | 10/11/2009 19:48

      אולי תעשה העתק הדבק וכך נראה גם את הסעיפים אולי אני אשאל אותך גם שאלה על ס' 41 לפקודת הנזיקין מה הם התנאים להפעלת הסעיף? נו נראה לך שאני מצפה שתדע בעל"פ את תוכן הסעיף???? אתה שואל - תן לנו את הפרטים המלאים - תכתוב את הסעיפים המלאים.

      • תגיד לי, מה לא הבנת בדיוק?
        ניב | 10/11/2009 22:21

        אני שואל באופן כללי האם חוק שהוספו לו סעיפים, אבל הוא עצמו לא שונה, לדוגמא: חוק מס2 בנוגע לנושא, שחוקק לפני 92, ולאחר 92 הוספו לו 2 סעיפים. האם החוק עצמו פתוח לביקורת שיפוטית או לא ?כך שזה לא משנה איזה חוק זה. האם אפשר לבטל את החוק הזה או האם הוא עדיין נהנה משמירת הדינים?

        • חוק שתוקן אחרי 92 לא חלה עליו שמירת הדינים  לת
          לפי "הלכת צמח" | 14/11/2009 13:26