אור

  • היכן בעלת תואר ראשון בתקשורת יכולה ללמוד תואר שני
    עמית | 07/11/2009 13:20

    הי אני שוקלת לבצע הסבה מקצועית וכעת בעלת תוארראשון בתקשורת האם מישהו יודע האם ניתן לעשות תואר שני במשפטים למי שאין תואר ראשון במשפטים ,והאם זה כדאי מבחינת קריירה לתשובתכם אודה תודה ושבת שלום עמית

    • אור
      תלוי מהי מטרתך | 08/11/2009 09:57

      ניתן לעשות תואר שני במשפטים. אך אם מטרתך להצטרף למסת עוה"ד עלייך לעשות תואר ראשון. לכן תלוי לאיזו מטרה...

    • פשוט בזבוז זמן ולא נותן שום דבר
      זיו | 08/11/2009 23:01

      תואר שני משפטים לא נותן לך כלום. אסור לך לייצג ואסור לך לייע למעשה כל עבודה משפטית בשכר אסורה, מה גם שלא לומדים כלום מבחינה פרקטית אלא רק עוד קורסים. אגב ניתן ללמוד זאת בכל האונברסטאות צריך רק ממוצע תואר ראשון מעל 85 - זה הכל, אבל באמת לא שווה. עדיף כבר לעשות תואר ראשון במשפטים, אח"כ התמחות ואז רישיון

    • יתכן ואפשר בכפוף להשלמות, אבל...
      משפטן אחד | 09/11/2009 20:24

      גם אם הדבר ניתן בכפוף להשלמות של תואר ראשון כמו שאפשר לעשות בתחומים אחרים (לא בטוח לגבי זה), אבל... גם אם תעשי תואר שני במשפטים זה לא מאפשר לך להיות עורכת דין. על מנת שתהיה לך אפשרות לגשת לבחינות לשכת עורכי הדין את חייבת לעשות תואר ראשון במשפטים.