היי ליר

  • לומדים במכללה למנהל? תיכנסו אני חייבת עזרה דחופה
    ליר | 27/10/2009 16:51

    במידה ואתם לומדים במכללה למנהל, בשנה ב' ואילך אני חייבת עזרה.אני צריכה לדעת אם אתם מכירים או שיצא לכם לשמוע על מישהו שנכשל בקורס של שנה א' - ולמרות זאת העלו אותו לשנה ג' , או לחילופין מקרה של כשלון בשנה ב' - ועלייה לשנה ד'. במידה וכן- אודה לכם את תיצרו איתי קשר במייל:lirik_gl@yahoo.comאו אם תשאירו לי פה הודעה.זה מאוד חשוב- עניין של חיים ומוות על אמת. תודה מראש לכל המסייעים..

    • היי ליר
      סטודנט | 28/10/2009 01:45

      ראשית, אם נכשלת במקצוע x את יכולה לעשות אותו שוב בשנה העוקבת. אם לא עברת את המבחן(ציון 60) גם אז, את מסולקת לאלתר. בכל מקרה, אם שאר הציונים שלך טובים+ ורק המקצוע הספציפי נכשל, תעלי לוועדה שתדון בעתידך. (במידה ותכשלי שוב בשנה העוקבת). בכל מקרה, סביר להניח שלימודייך יופסקו. אשמח לענות לך על עוד שאלות בתקווה שהכול יסתדר לך.

      • תודה על המענה אבל..
        ליר | 28/10/2009 02:31

        אני יודעת בוודאות כי לא כל מי שלא עמד בתנאים שבתקנון הורחק. ויש פה בעיה חמורה של אמות מידה שונות כלפי כל סטודנט - ואין כל מידתיות!אני לדוגמא עשיתי קורס בשנה א', נבחנתי פעם אחת ונכשלתי - ובשנה העוקבת עשיתי מבחן נוסף ושוב נכשלתי.את הקורס עצמו עשיתי אך ורק פעם אחת. (בהתאם לתקנון, לממוצע הציונים לא צריך להיות כל השפעה על החלטת הוועדה. אז אם כך אין זה רלוונטי. )לסטודנטים נוספים במצב דומה איפשרו לעשות קורס פעם נוספת / הגיעו עימם לעמק השווה ע"י הענקת בחינה במועד מיוחד וכו'.אם התקנון היה חולש על כולם, מילא. אבל הוא לא. איפה השוויון??בסה"כ רציתי לדעת אם מישהו מכיר סטודנט שנתקל בבעיה דומה או מכיר / שמע על מישהו כזה. לא הכל שחור ולבן- יש גם חלק חופף שהוא אפור- ובהתאם לכך יש גם די והותר מקרים בהם המערכת באה לקראת הסטודנט על אף הסייג בתקנון. בדיוק כמו שהם כמוסד אקדמי עברו לא פעם ולא פעמיים על האמור בו..אז אם אתה מכיר מישהו כזה..let me know

    • אווו ?? חיים ומוות ??? תכנסי בבקשה
      tzvisc | 28/10/2009 10:31

      תשמעי כל מוסד לימודי מכובד ובפיקוח המדינה חייב שיהיה לו תקנון . כמו שלמדת בדיני תאגידים תקנון מהווה מסמך משפטי לכל דבר. לעזרה נוספת tzvisc@gmail.com

      • לא מכירה מקרה ספציפי אבל הבנתי שזה קשור לממוצע
        שירי | 28/10/2009 12:02

        לא שמעתי על מקרה ספציפי של סטודנט שנכשל בקורס בשנה מסוימת ואח"כ עוקבת אבל לפי הבנתי מהגישושים שעשיתי בנושא כשרק התחלתי את התואר כעקרון אמורים להיות מורחקים אבל יש פה גם אלמנט של שיקול דעת כשיש ציונים מאוד יפים במקצועות אחרים לא ימהרו להרחיק סטודנט בגלל קורס אחד והוא יוכל להבחן שוב. סטודנט שנכשל בקורס חובה מהותי ומדשדש גם במקצועות אחרים- פחות יתגמשו איתו. זה לא שהתקנון לא חולש על כולם אלא שמוסיפים גם שיקול דעת והגיון לעניין. בכל מקרה לא להסחף עניין של חיים ומוות זה לא. וחוץ מזה זאת המכללה למנהל, לדעתי מי שממש יבכה להם יתנו לו שוב לעשות את הקורס.

        • בלי להעליב...
          ש | 01/11/2009 21:57

          אם נכשלת בקורס שנתיים אין שום סיבה שיתנו לך להמשיך ללמוד, יש ביקוש מטורף ומספיק עו"ד...