בכל מקום תוציא הרבה כסף. לך למכללה עם שם טוב לפחות

  • האם באמת שווה להוציא כל כך הרבה כסף???
    נועם | 20/10/2009 13:47

    מה שידוע לי זה רק משאלות ששאלתי ומה שקראתי כאן בפורום אבל עדיין אני תוהה האם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על מנת ללמוד במכללה למנהל(כמתוכנן..) או שכדאי ללכת לאחת המכללות האחרות כי בסוף אם תהיה טוב אז אתה תסתדר ותצליח והמכללה למנהל,בשמה,אולי תיתן רק פוש קטן שספק אם שווה את כל הכסף.. (אל תאמרו שהכי שווה ללכת לאוניברסיטה כי אם יכולתי אז כבר הייתי שם)

    • בכל מקום תוציא הרבה כסף. לך למכללה עם שם טוב לפחות
      מצטיין ללא התמחות | 20/10/2009 23:46

      השוק הוא אכזרי היום. מאוד מאוד מאוד.

      • האם שכר הלימוד בכל המכללות הוא דומה?  לת
        נועם | 21/10/2009 22:45

    • אחוז לא קטן מהתגובות פה הן מטעמי שיווק, שים לב!
      רם | 31/10/2009 19:52

      אנו הישראלים מעולם לא שבענו מלחמות, ואם לא מחוץ אז מבית. אני מציע לך לא להאמין לתגובות אנונימיות שאתה קורא כאן, מאחר וחלק לא מבוטל מהן נשלחות מטעמים עסקיים, אידאולגיים או תחרותיים.נאמר רבות על הקושי בלמצוא התמחות ממכללות, ובפועל אם תערוך חיפוש באינטרנט במשרדים המובילים תמצא לא מעט סטודנטים ממכללות שעוסקים בהם (ומכל המכללות).בדקתי במשך כחודשיים את הנושא, ובמשרדים, אופי הקבלה נעשה בראש ובראשונה מאיכות הסטודנט ומהכריזמה אותה הוא מבטא בראיון.במילים אחרות, אל תאמין לאף אחד (גם לא לי!), תעשה בדיקות בשטח ותגלה שישנם מקומות המושמצים בבמה זו ובעלות שם חיובי מאד בשוק.בהצלחה!

    • הי נועם
      שרי | 05/11/2009 12:43

      אני באותה התלבטות כמוך - המכללה למנהל או אחרות. אצלי יש גם את השיקול של המרחק כי אני מירושלים. אשמח אם תספר לי מה בסופו של דבר הבנת מכל הברורים שעשית. תודה - שרי. shadar4@walla.com