שאלו אותי על קו"ח שלי

  • ממ"י
    נאור | 14/10/2009 23:21

    מכל המתראיינים בממ"י שהתראיינו אתמול, אנא ספקו מידע אודות הראיון- סגנון שאלות (אישיות ומקצועיות) ובכלל רושם שקיבלתם מהמראיינים ומהמשרה. תודה רבה!!!

    • שאלו אותי על קו"ח שלי

      אבל הבנתי שהיו כאלה ששאלו אותם שאלות של ממש עם קייסים אז אל תתפוס אותי במילה בהצלחה

      • מס' שאלות נוספות ברשותך
        אורן המקורי | 17/10/2009 13:10

        כמה מראיינים היו? כמה זמן ארך הראיון? אמרו משהו לגבי זמן קבלת התשובות?

        • לאורן המקורי!
          גל | 20/10/2009 13:10

          היי אורן. אני מבינה שאנשים פה נוטים שלא לספק מידע. קשה לי להבין את הסיבות אבל אני אנסה לעזור לך. לצערי, ראיתי את המודעה שלך עכשיו. הייתי בראיון שם אתמול. אני מקווה שטרם התראיינת. אז ככה, אתמול ראיינו אותי שתי בנות. קיבלתי במזכירות ארועון בכתב למלא טרם הראיון, כשסיימתי הגישו אותו למראיינות, הן עיינו בו דקות ספורות ואז קראו לי להיכנס. הראיון נמשך כ-20 דקות. לי באופן אישי לא הלך כ"כ טוב, מן קפאון כזה, אבל לא נורא. התרשמתי מהמקום כמקום מאוד קר, ולכן אקבל הצעה אחרת שקיבלתי ממשרד מכובד ביותר שבו יחסי האנוש מעולים לפי מה שהבנתי. אני מקווה שלך יילך טוב יותר. עצה, למרות שהיחס קר אני ממליצה לך לא לגרום לזה לחוש חוסר בטחון (מה שהצליחו לגרום לי), תגיע עם בטחון, ספר על עצמך. בראיון נשאלתי על עצמי, על תפקידי המינהל ולא נשאלתי שאלות מקצועיות (מלבד הארועון).כל שאלה נוספת, אני פה! בתקווה שטרם התראיינת. בכל אופן, בהצלחה!!! *כמעט שכחתי לא אמרו לי תוך כמה זמן יש תשובות אלא רק שיחזרו אלי (לא התעמקתי כי היה לי ברור שלא התקבלתי).