מצטרף ללבטים

  • מתלבט ...המכללה למנהל או הבינתחומי.
    מני | 13/10/2009 20:05

    שלום רב.אז ככה..הייתי בפגישות ייעוץ בשתי המוסדות הנ"ל ואני עומד בתנאי הקבלה בשניהם. מה עדיף? איזה שם יותר חזק? ואיך הם לעומת המכללות האחרות כמו נתניה שערי משפט ודומיהם.התארים המדוברים הם משפטים וכללה במכללה למנהל ומשפטים ומנהל עסקים בבינתחומי.אציין גם שהלימודים בבינתחומי יקרים בכ- 30 אלף שקלים!ועוד שאלה...איך שורדים בוגרי המכללות בשוק? עם ההתמחות וכו' באמת יש קושי למצוא עבודה בגלל היותם בוגרי מכללות ולא אוניברסיטאות??תודה רבה על העזרה.

    • מצטרף ללבטים  לת
      ממורמר | 14/10/2009 12:48

      • תתכונן כבר עכשיו לאבטלה ולהסבת מקצוע  לת
        חבל על הכסף והזמן | 15/10/2009 15:05

    • כל האיומים שלכם לא רלוונטיים לתואר משולב
      שירי | 15/10/2009 22:31

      ראשית תתעלם מכל האיומי אין עבודה הסבת מקצוע וכו' כי זה פחות רלוונטי למי שעושה תואר משולב. כל הרעיון שאתה יוצא עם שני תארים לכן אם לא הולך במשפטים יש לך עוד עוגן פחות מוצף. איזה שם יותר חזק? לא יודעת. לא נראה לי שזה באמת משנה. לדעתי אתה צריך לבחור על פי שיקולי קרבה לבית ובעיקר לפי מה שאתה מעדיף יותר כלכלכה או מנהל עסקים. מדובר בשני תארים שונים. מדובר במוסדות שהם חד משמעית טובים יותר מהמכללות האחרות, ישנה תמיד עדיפות לבוגרי אוניברסיטאות אבל במכללות הספציפיות שציינת לבעלי ציונים טובים יש סיכויים גבוהים למצוא התמחות מעולה במיוחד שמדובר בבעלי תארים משולבים.

      • המכללה למנהל או בינתחומי
        שיר | 16/10/2009 10:48

        לדעתי שתי המכללות מעולות! שם דומה יש לשתיהן.. אני לומדת במכללה למנהל ולא מצטערת.. חבריי לומדים בבינתחומי ונהנים מאוד גם שם.. לכן אולי לתת עדיפות למיקום, תחבורה או שיקולים דומים. אשמח לענות לשאלות ספציפיות

        • היי שיר
          ליר | 27/10/2009 16:53

          איזו שנה את? פרסמתי הודעה בתחילת הפורוםאני מאוד אודה לך אם תחזרי אלי המייל שלי הוא : lirik_gl@yahoo.comתודה רבה