תשובה

  • זיפ וכל החבר'ה שעשו ראיון להתמחות אני צריכה עזרה!!
    רבקה | 11/10/2009 23:58

    היי, כרגע סיימתי שנה א' משפטים ואני מוצאת עצמי מאוד לחוצה ומבולבלת באשר להתמחות אני מאוד רוצה להתמחות בסנגוריה הציבורית אשמח אם תוכלו לעזור ,כיצד ניתן להתקבל ? מתי אני צריכה להציג מועמדות?בהתחשב בזה שאני לומדת במכללה האם יש לי סיכוי ?

    • תשובה
      אורן המקורי | 12/10/2009 08:15

      זה שאת לומדת במכללה לא יפריע. במגזר הציבורי הדין שווה. כשיפתח המכרז (יהיו על כך פרסומים בעיתונות) תוכלי להגיש מועמדות. אם אני זוכר נכון המכרז נפתח שנתיים לפני המועד.

      • היי אורן המקורי
        רבקה | 12/10/2009 09:49

        ידוע לך על מכרז שעתיד להיפתח בקרוב?אשמח אם תאמר לי מה אופי השאלות שיישאלו האם אצטרך לדעת בצורה מושלמת את כל המשפט הפלילי האם לפעילויות התנדבותיות יש משקל? תודה!

        • מנסיוני
          אורן המקורי | 12/10/2009 09:53

          אני הייתי בזמנו בראיון לסנגוריה בירושלים. למיטב זכרוני לא נשאלתי ולו שאלה אחת לגבי ידע מקצועי וכל השאלות נסעו מקורות החיים תוך תהייה (של המראיינים) מדוע אני מעוניין להתמחות שם. הם נותנים לזה משקל רב. לפעילות התנדבותית תמיד יש משקל במגזר הציבורי.