אין טיפים פשוט

  • עזרתכם בבקשה...
    kinneret | 11/10/2009 00:38

    איזה טיפים יש לכם לסטודנט שנה א', כדי שיעבור את טבילת האש במשפטים בדרך פשוטה יותר?

    • אין טיפים פשוט
      ענתושי | 14/10/2009 11:08

      אל תתרגש ותבין שהתואר הזה הוא התואר הקל ביותר שתלמד או למדת יותר קל מהתיכון באמת אני לא צוחק המרצים בטח ינסו להפחיד אותכם שצריך להשקיע ולקרוא את פסקי דין שהם אומרים וכו' אבל הכל זה שטויות - לא צריך כלום גם לא להיות נוכח בשיעורים רק ללמוד 4-3 ימים לפני מבחן ולהגיש בזמן עבודות חוץ מזה אין צורך בכלום יש קורסים שמרצים מתעקשים על חובת נוכחות וזה מעצבן אבל אין בעיה לשלב עבודה עם הלימודים בהצלחה

    • לדעתי, מה שנאמר לא נכון
      גילי | 14/10/2009 17:55

      התואר במשפטים הוא התואר המעניין שיש, ההבדל בין להיות בכיתה לבין ללמוד 3-4 ימים לפני המבחן הוא ההבדל בין ציון 79 לבין ציון 95. נכון שהתואר הוא תואר קל, אבל אם תהיה בכיתה תרוויח הרבה יותר, העצה שלי היא, שתחפש את אלה שנראים לך שקדניים, אל תתבייש לשאול, אפילו תלך למזכירות, ותשאל אם יש כל מיני שיוכלו לתת לך כל מיני הכוונות ועזרה. תבין לפני כל קורס לקראת מה אתה הולך מה המטלות שלך בקורס.ותשקיע.... עם כל הקושי זה תקופה טובה שספק אם תחווה אותה בשנית.