לא הבנתי למה וועדה

  • מה יכולים לעשות לי? תעזרו לי...
    שרון | 04/10/2009 23:27

    שלום לכולם..בשנה א' נכשלתי בקורס חובה, לאחר שניגשתי אך ורק למועד ב'. קיבלתי אישור לעשות מבחן במועד ג' בשנה העוקבת.במבחן במועד ג' שאושר לי- נכשלתי שוב :(כעת, צפויה לי מחר ועדה, שיש לה הסמכות להעיף אותי מהלימודים - לאחר שנתיים. האם מישהו מכם נתקל / שמע על מקרה כזה? אפשר לשתף אותי איך זה הסתיים? לאיזה הסכמות הגיעו?אני לא מסוגלת לחשוב אפילו על האופציה שיעיפו אותי מהלימודים בגלל זה, או שידחו לי את הלימודים בשנה שלמה. בבקשה תענו לי בהקדם, הועדה שלי מחר בבוקר :(אם זה עוזר למשהו, אז אני לומדת במכללה למנהל..

    • לא הבנתי למה וועדה
      ר"ג | 05/10/2009 17:59

      נכשלת תכלס רק פעם אחת!!!! לא הגיוני הרי מגיע לך 4 מועדים ולפי מה שכתבת נכשלת רק פעמיים האמת מכללה למנהל ממש מגיעלים בקטע הזה אני באופן אישי מקווה שזה יסתדר לך, ממה שאני יודע בטוח שלא יעיפו אותך מהלימודים אבל בהחלט יכולים לעקב אותך בסמסטר, אני בוועדה הייתי ממש מתעקש על העניין שתכלס לא עשית קורס חוזר כמו כן השאלה מה שאר הציונים שלך, האם זו מעידה חד פעמית או שבאמת יש לך בעיה בלימודים, אם אתה תלמיד טוב אני מאמין באמת שיהיה בסדר

    • לבדוק את התקנון
      אור | 07/10/2009 09:06

      מבלי להכיר את המכללה למנהל, קודם כל עליך לקרוא היטב את החלק הרלוונטי בתקנון. תבדקי מהן חובות המעבר לשנה מתקדמת וכו'. רק אחרי שתביני בדיוק מה מאפשר להם להרחיק אותך מהלימודים, תוכלי לגבש גרסה.