אין ספק מכללה למנהל

  • המכללה למנהל או שערי משפט?
    מיכל | 30/09/2009 13:43

    שלום, אני מתעניינת במסלול משפטים לאקדמאים במכללה למנהל ובשערי משפט. יש למישהו מושג איזו תוכנית היא יוקרתית ואיכותית יותר? תודה מראש :)

    • אין ספק מכללה למנהל
      היידה ראשון | 30/09/2009 23:56

      ב- 5 רמות מעל שערי משפט אין משרד בארץ שיעדיף סטודנט משערי משפט על ראשון

      • תעשי חישוב גם לפי איזור מגוריםושעות עבודה שלך
        מנור | 02/10/2009 14:07

        בסופו של דבר הכל תלוי בך ולא משנה איפה את לומדת. שערי משפט יש מרצים מעולים וגם במנהל. השוק לא ממש לטובת המכללה למנהל בכל זאת 2 המקומות הן מכללות והשוק לא אוהב מכללות נקודה. אני מקריית אונו ומצאתי התמחות טובה ממש בקלות ולא הייתה לי בעיה כמו ששמעתי מהרבה מהגולשים כאן. אני העדפתי אישית את קריית אונו כי אנה גרה ועובדת שם וזה התאים מבחינת שעות העבודה שמאוד חשובות לי.

        • מכללה למנהל נתפסת כמכללה המובילה כיום יחד
          כפיר | 03/10/2009 14:35

          עם הבינתחומי. כל השאר כולל שערי משפט פחות נחשבים אני חושב באופן אישי שלא צריכות ללהיות לך בכלל התלבטות.

          • לא ממליץ לך בכלל על מכללה למנהל!! טעות!!
            ארז | 04/10/2009 23:35

            אני לומד שם, וזאת הטעות הכי גדולה שעשיתימדובר במסחטת כסף משומנת היטב, על כל פיפס אתה צריך לשלם- והרבהעוברים את ה-30,000 בשנה, כל שנה- ושכר הלימוד ממשיך לעלותבמידה ואתה צריך לעשות קורס חוזר- אתה צריך לשלם את מלוא (!) המחיר של הקורס, ובד"כ מדובר בקורסים בהם אחוזי הנכשלים גבוהים ואלו קורסי של 5000 שקלים כ"א.תעשה חישוב לבד ותראה מה יוצא לךאין שום ערך מוסף ללמודים שם, זוהי מכללה מסחרית שרק מעניין אותה לעשות כסף ופחות מעניין אותה הסטודנטאני במקומך הייתי הולך ללמוד במכללה משפחתית וקטנה יותר - בלי כל הפלצנות והגרידיותקח בחשבון שכולם מוצאים התמחות. בסופו של דבר מה שבאמת משנה זה איך אתה מיישם את מה שלמדת - ואז אחרי שכבר יש לך תואר הדלתות פתוחות בפנייך באופן שווה. עזוב אותך משטויות, חבל על הכסף שלך. תקנה ג'יפ במקום - זה מה שאני הייתי עושה :)

            • ארז הסיבות שאתה מציג בעיתיות
              שירי | 11/10/2009 08:47

              ארז זה שאתה לא מרוצה זה דבר אחד וזכותך המלאה וגם לי יש טענות רבות לגבי ההתנהלות של המקום אבל אני לא הייתי מקבלת עיצה כזאת כמו שלך להתרחק מהמכללה רק בגלל הסיבות הספציפיות שרשמת. אכן מדובר במכונת כסף ושכר לימוד יקר מאוד אבל זה נכון כלפי כל המכללות הפרטיות. אם ההתלבטות היא מלכתחילה בין שתי מכללות שכר הלימוד הינו דומה ואינו אמור להוות שיקול. לגבי האפשרות של קורס חוזר בעלות מלאה, למה לבוא בגישה כזאת?! הציונים במכללה מתוקננים לממוצע של 74 לפחות אז למה לחשוב על כשלון גם במועד א' וגם בב'? גם כשאחוז הנכשלים הוא גבוה ביותר יחסית לקורסים אחרים הוא עדיין נמוך. אישית אף אחד מחברי עדיין לא נכשל בקורס במועד א' וגם בב'.