במרכז האקדמי למשפט ועסקים בר"ג-שם מרצים מהעברית

  • קצת דחוף, מעבר ממכללה לעברית
    רן | 15/09/2009 14:45

    שלום, אני מעוניין ללמוד את שנה א' באחת המכללות ובשנה ב' לעבור לתוכנית המשולבת של העברית, באיזה מכללה עדיף ללמוד כדי שסיכויי הקבלה יהיו גבוהים, ומה הממוצע הרצוי תודה

    • במרכז האקדמי למשפט ועסקים בר"ג-שם מרצים מהעברית
      ויש הסבר באתר שלהם | 20/09/2009 20:43

      דרך אגב, יש הסכם גם בין המכללה לאוניברסיטה העברית לגבי תואר שני. אם למשל תרצה ללמוד תואר ראשון בר"ג ואח"כ לעשות תואר שני בעברית אז ישנו איזשהו סיכום שמפורט באתר של המרכז האקדמי או תבקץ ייעוץ מההרשמה. מכללה נפלאה. למדתי שם ויש לי רק מילים טובות לומר ומקווה לאחר ההתמחות ללמוד תואר שני בעברית.

      • שאלה בקשר למעבר
        נועה | 22/09/2009 15:29

        חוץ מבטח ציונים מעולים שדרושים למעבר לעברית, מישהו יודע מהם הדרישות מבחינת ציון פסיכומטרי וציון באנגלית? או שזה לא נכלל בדרישות למעבר?