• ראיונות למועד מרץ 2012
    יעל | 10/09/2009 21:04

    מתי מתחילים המשרדים לראיין למועד מרץ 2012?

    • 2012
      אור | 10/09/2009 23:43

      משרדים גדולים- כבר עכשיו! אל תעשי את הטעות של רבים מאיתנו, התחילי לשלוח קו"ח! אלא אם כן את רוצה להתמחות במשרדים קטנים/בינוניים.

      • אף משרד לא מראיין עכשיו
        פלונית | 11/09/2009 15:02

        לפני דצמבר שום משרד לא מראיין וכל מי שיגיד לך אחרת מדבר סתם ללא ידע. אל תשלחי קורות חיים כרגע כי יזרקו אותם מה שכן תתכונני לארגן לעצמך יתרונות יחסיים כמו חברות בכתב עת/קליניקום/טרום וכו'. שנה שעברה אף משרד לא ראיין לפני ה16/12.

        • התמחות 2012
          אור | 11/09/2009 15:25

          פלונית היקרה! נחמד שאת מזלזלת בידע של אחרים. מה שנאמר נאמר על בסיס מידע אמין ומדוייק! לכן לזו ששאלה, אכן התחילי לשלוח קו"ח עכשיו! אני חוזרת ואומרת- לפני שפוסלים דברי אחרים בצורה כה נחרצת, מבררים, ולא מטעים את האחרים!!! זה הבסיס של יחסי אנוש...

          • זה נשמע לי קצת תמוה
            פלונית | 11/09/2009 20:07

            נשמע לי מאוד תמוה מה שאת אומרת וזאת על סמך שנים קודמות ומתוך ידע מסוים שדווקא יש לי. אני בנאדם ומכאן שאולי אני טועה אבל אם אני טועה זה תקדימי מה שאת אומרת כי הנוהג שהיה עד עכשיו הוא שמשרדים גדולים מחפשים בתחילת שנה ב' ולא בסוף שנה א'. אם ידוע לך קונקרטית על משרדים שכבר התחילו לחפש לדעתי כדאי שתצייני את שמותיהם לטובת יעל כי אין ספק שגם אם מה שאת אומרת נכון הרי מדובר במעט מאוד משרדים ואין טעם שהיא תתחיל לשגר עכשיו את קורות חייה לכל עבר הרבה לפני פתיחת הירידי התמחות באוניברסיטאות במכללות ובקודקס.

            • נאור
              התחילי לשלוח קו"ח! | 15/09/2009 09:44

              אני כבר הייתי בשני ראיונות למרץ 2010, כך שמי שלא יודע, שלא יטעה את האחרים, ועל אחת כמה וכמה בצורה כזו! מדובר בשני משרדים מובילים. כך שהכל שאלה לאיזה כיוון את הולכת- משרדים בינוניים-קטנים או משרדים גדולים ומובילים...

              • 2012
                נאור | 21/09/2009 23:47

                סליחה! מרץ 2010 כמובן

                • פעם אחרונה ודי-2012
                  נאור | 21/09/2009 23:48

                  מרץ 2012

                  • אתה מבולבל , אח שלי
                    מינו | 27/09/2009 19:07

                    תרגיע