תגובה

  • כדאי להתמחות ב" טבע"? זקוקה להמלצות
    יעל | 07/09/2009 17:56

    הי, יש לי תואר במדעי החיים וכעת לומדת משפטים. רציתי לשאול אם כדאי להתמחות בחב' טבע? האם אהיה חשופה למגוון תחומים או שעדיף אצל עו"ד במגזר הפרטי? מה הסיכוי בכלל להישאר בטבע להערכתכם? שכר למתמחה ובהמשך? תודה

    • תגובה
      רוני | 10/09/2009 17:37

      אחלה מקום להתמחות בו. דורשים הרבה ועובדים קשה, אבל לומדים הרבה. בהצלחה

    • תשובה
      דן | 18/09/2009 16:23

      התקבלתי להתמחות שם, אך בסוף בחרתי במשרד מסחרי גדול, רק כדי להשאיר אופציות פתוחות לאחרי ההתמחות.אני יכול להגיד לך שהאנשים שראיינו אותי בטבע היו כולם מאוד נחמדים, ותחומי העיסוק נשמעים מאוד מעניינים. ידוע לך שטבע היא החברה הגדולה בישראל עם כל היוקרה שמשתמעת מכך. עם זאת, החסרונות הם שסביר להניח שעם תום ההתמחות בטבע - משרדי עו"ד אחרים יעדיפו מתמחים שהתמחו במשרד ולא בחברה פרטית - ולכן ייקשה עליך למצוא עבודה אצלהם. כך הבנתי משיחות עם עו"ד שונים, אשר הבהירו לי כי תחומי הניסיון הנצבר בחברה פרטית, שונים מהותית מעבודה במשרד עו"ד.  שנית, המדיניות המוצהרת של טבע היא לא להעסיק מתמחים עם תום התמחותם, למעט במקרים נדירים ביותר.אלו היו שתי הסיבות שבגללן נאלצתי בסופו של יום לסרב להתמחות בטבע. ובעצב רב - למען האמת.מקווה שהארתי קצת את המצב עבורך.

      • לכי על ההתמחות לטבע ולא תתחרטי.התמחות מעולה!!
        קודמתי טועה!!!!!!!!! | 20/09/2009 20:47

        הזדמנות חייך, תפתח לך המון דלתות. במשרד עו"ד תהיי בורג קטן תחת טייטל גדול וחברת טבע תקנה לך גם ידע רב ומעמיק וזה יהווה יתרון על פני כאלה שמתמחים באותו תחום אך אצל עו"ד. כי בטבע תלמדי להכיר הדברים לעומק. כמו מישהו שעושה התמחות בבנק ואחר כך עובד בדיני בנקאות ויש דברים שוהא מבין בבנקאות יותר ממי שלא עבד בבנק (ואני יודע מנסיון).

    • עצה
      maya | 18/10/2009 21:36

      היי יש לי תואר מתקדם במדעי החיים ואני מתלבטת האם להירשם ללימודי משפטים אשמח לעזרתכם