הדשא במקרה הזה, לא ירוק יותר...לצערנו הוא רק מצהיב

  • רופא שיניים ומשפטים
    דר ויקטור | 11/08/2009 00:17

    שלום לכולם! אני רופא שיניים מזה מספר שנים. בעל רשיון קבוע לעבודה. נכון לעכשיו עובד בקופות חולים ומרפאתי הפרטית. רוצה להתחיל ללמוד משפטים במכללת כרמל בחיפה. השאלה - האם יש צורך בשילוב של שתי מקצועות אלו? כמה קשה למצוא עבודה לאחר לימודים? כפי שהבנתי שילוב זה די נדיר האם זה נכון ואם יש מה לעשות אם זה בהמשך? מה תגובתכם על מכללה זו? בתודה

    • הדשא במקרה הזה, לא ירוק יותר...לצערנו הוא רק מצהיב
      פטריה בדרך | 11/08/2009 19:16

      אם זה בשביל העניין, תערבנה אוזניך..אך לשם העיסוק, חבל על זמנך. עו"ד יש כמו פטריות אחרי הגשם.....

    • אפשרויות שילוב תחומי העיסוק
      מאיה | 13/08/2009 09:26

      לגבי שאלותיך הכלליות, ידוע ששוק עריכת הדין מצוי במצוקה קשה (אם תכנס לפורום עורכי דין הצעירים / פורום מתמחים תוכל להתרשם והאמת שדי יהיה לך קשה לפספס הודעות של אנשים המתקשים עד כדי ייאוש מחיפושי העבודה, כבר בשלב חיפושי ההתמחות, כאשר יש לזכור שהמצב צפוי אף להחמיר עם יישום הגזרות החדשות בנושא ההתמחות). לגבי התחום ממנו אתה מגיע - נראה לי שתחום זה יכול להקנות לך ערך מוסף אם תעסוק בתחום נזקי הגוף והרשלנות הרפואית ויוכל להוות יתרון אם תעבוד כעצמאי או אולי במסגרת של יועץ מטעם אחת מחברות הביטוח. לגבי המכללה הספציפית איני יכולה לחוות דעה, אני מניחה שתהיה חייב ללמוד במכללה זו או אחרת שתאפשר את המשך מסגרת עבודתך.