סיימתי שם את התואר

  • למי שלומד ברמת גן והוא אקדמאי
    דביר | 09/08/2009 12:03

    הייתי מעוניין לקרוא תגובות של אקדמאים הלומדים במכללת רמת גן איך הלימודים, האם הם מרוצים וכו'.. אין באפשרותי ללמוד במקום אחר עקב אילוצי עבודה (אני עובד וגר בר"ג), אז אודה לסטודנטים ממכללות אחרות אם יתאפקו מלשווק את מכללתם. אני שואל כאן ביחס לרמת גן ועדיף את הלומדים במכללה זו. תודה.

    • סיימתי שם את התואר
      אורן | 09/08/2009 18:20

      להמליץ לך על המקום - אני לא יודע. ציינת שאתה גר ועובד בר"ג - בדיוק מאותם סיבות אני הלכתי ללמוד שם. שאני התחלתי ללמוד לא הייתי מודע להבדלים בין המכללות עצמן, ידעתי שיש הבדל בין בוגרי מכללות לאוניברסיטה אבל ציונים שלי לא אפשרו לי ללכת לשם אבל באמת שלא ידעתי שיש הבדל למשל בין ר"ג לראשל"צ, יש עדיפות ברורה לבוגרי ראשל"צ והבינתחומי על ר"ג, אונו, הוד השרון ונתניה שכולן אותה רמה והשוק לא נותן עדיפות לזו אחרת אלא רק נחיתות לעומת אוניברסיטה או ראשל"צ/בינתחומי הלימודים עצמם מאוד קלים ונוחים, המזכירות נהדרת (לעומת ראשל"צ שהם ממש מגעילים ואנטיפטים) וסה"כ לא ממש מתאמצים במהלך התואר. חוץ מ-2או 3 קורסים שבאמת היה צריך ללמוד ולהשקיע כל השאר היה מספיק לקחת סיכומי שיעור/מחברת בחינה" וללמוד 4 ימים לפני הבחינה והיית מוציא לפחות 80. אני באופן אישי לא הייתי נוכח בכל שנה ג' ו-ד' הגעתי מלא רק לשנה א' וזה גם רק לסמסטר הראשון, בסמסטר השני ושנה ב' הייתי מגיע לסירוגין תלוי בקורסים וחובת נוכחות. להגיד לך שקל למצוא התמחות משם ושיש לך קריירה של עו"ד מובטח זו שטות, למזלי אני עבדתי במשרד עו"ד החל משנה ב' אז היה לי ניסיון רב בתחום וממש היה לי קל למצוא התמחות כל שאלה נוספת אתה יכול לשאול ואני אענה לך בכנות בלי שטויות

      • קודמי מטעה אותך מעט ואנמק בהמשך+ זו מכללה מעולה!
        למדתי בר"ג | 10/08/2009 03:22

        למדתי בר"ג וראשית אציים כי קודמי לא מהווה איזו שהיא אינדקיציה לגבי כלל הסטודנטים שלומדים שם. איני יודעת אם הוא אקדמאי אם לאו מה שבטוח הוא לא נמנה עם המשקיענים בלימודים.עובדה שכתב שלא היה נוכח בהרצאות ומה שעשה לקח סיכומי מחברת ולמד 4 ימים ובכן מי שעושה זאת קרוב לודאי יכשל בבחינות ואולי אם עילוי או קוסם יוכל לעבור את הבחינות אם ילמד שבוע ימים 28 שעות ביממה.אם קודמי טוען שעבר את הבחינות לאחר למידה של 4 ימים איני מאמין לו ואולי זה היה לאחר שחזר על אותה בחינה מס' פעמים. לטעמי אין להקיש מהתנהלות של סטונדט אחד לגבי ההתנהלות הראויה ורצויה לך.אני מאוד ממליצה על המכללה הזו ויש לה הרבה מה לתת לך מכל בחינה.מרצים מעולים,רמה טובה של לימודים ע"י המרצים,סגל המכללה בסדר והגון ביותר (להבגיל מהמכללה למנהל ששם הם אנטיפטים ויש לך שעות קבלה וחלון קטן שדרכו אתה יכול לפנות לפקיד ואינו זמין כל היום עבורך),הספריה גדולה והמכללה לא חוסכת משאבים ברכישת ספרות מקצועית שתהא לך לעזר (במכללה למנהל אין הרבה ספרים שיש במכללה בר"ג). בנוסף קורסי הלימוד במכללה מאוד מעניינים ומאוד רלבנטים ומעשירים חלקים נרחבים מתחומי הפרקטיקה.אני מאוד מאוד אסירת תודה לכל סגל המכללה (לרובם) ובעיקר לניצה מזר, לירז ומס' מרצים שיש לי פינה חמה בלב הן משום חוכמתם והן משום נגישותם ורצונם לעזור. מאוד נהניתי מהלימודים. בודאי שיהיו קורסים שאליהם תתחבר יותר לעומת קורסים אחרים שיהיו אולי פחות מעניינים אם כי רובם של הקורסים מרתקים ואם תגיע להרצאות אתה לא רק תהנה אלא גם תרגיש שיהא לך קל יותר ללמוד לבחינה כי כבר הטמעת את החומר ואינך נתקל בו לראשונה לפני מבחן.אני כן סבורה שניתן ללמוד לבחינה 5-7 ימים קודם אך זאת לאחר שנכחת ברובן של ההרצאות אם לא כולן והעבודות שנדרשת להכין במהלך השנה זכו לציון טוב למדי וטרחת לקרוא פסקי דין ולא רק תקצירים. אני מאמינה שבאופן שבו אתה תתייחס ללימודים אתה תקצור פירות ובה במידה הלימודים יהיו לך למראה וככל שתשקיע יותר תצא משם עם מטען עשיר יותר ולטעמי לא רק מבחינה מקצועית כי אם עוד כמה תובנות באשר לזכויות אדם ואופן תפיסתך את המקצוע ויעודך בו. אני התמחיתי בעיקר בזכויות אדם ומשכך גם בחרתי קורסי בחירה בתחום אשר מאוד העשירו אותי.אני יודעת גם על סטודנטים רבים שלמדו בחטיבת תקשורת ולקחו קורסים שונים בקניין רוחני וגם מצליחים מאוד כיום ואחרים שלמדו בחטיבה הפלילית שהיא מעולה אצלנו. המרצים מעולים מעולים והגם שאיני גרה קרוב לר"ג בחרתי ללמוד בה ולו נדרשתי לבחור בשנית אין ספק שהייתי בוחרת שוב במכללה זו.אבקש לציין ולהדגיש כי איני סטודנטית מצטיינת (למדתי ועבדתי בתקופת הלימודים כמו גם היו לי אי אלו מחוייבויות רבות בתקופת הלימודים) אך הממוצע שלי הוא מעל 84 ואני בהחלט חשה שיצאתי משם לא רק עם ציונים ונק' זכות כאלה ואחרות בקורסים שונים. אם אתה גם גר קרוב למכללה זה בכלל בונוס כי אז יקל עליך להיות נוכח בהרצאות,לשהות בספריה והנגישות הזו לא תכביד עליך ולא תעורר שאלה - האם לוותר היום על ההרצאה בקורס כזה או אחר. אני אישית הייתי מגיעה ברכבת וגם אם יורד גשם וקר ואני עייפה טרחתי להגיע למעט מקרים שבהם נבצר ממני להגיע אך זאת מסיבות שלא קשורות לנגישות למכללה.דרך אגב, אני מכירה ממש מקרוב חבר'ה שלמדו במכללה למנהל וביקרתי שם לא מעט אך אני שמחה עשיתי בחירה נכונה ולמדתי בר"ג וזאת אע"פ שעבורי המכללה למנהל היא המכללה הקרובה יותר לביתי ואילו ר"ג מרוקחת יותר. הערה קטנה נוספת--יש במכללה (כמו בחיים) אוכלוסיה מגוונת (גילים,מגזרים ורקע תעסוקתי וכו') ודע למצוא את האנשים שעימם אתה תרגיש בנוח ודע שלמדו איתי המון אקדמאים ורבים מהם גם למדו תארים קודמים באוניברסיטה וחלקם אף עובדים במשרות בכירות במגזר הציבורי ורבים מהם היו מגיעים אף מירושלים.אהבתי גם את האוירה הטובה שם -הנכונות של רבים לעזור אחד לשני(לא במובן של להסביר חומר) אלא לצלם חומר, לשלוח סיכומי שיעור ואם אתה משתף פעולה וחברותי אז אתה גם זוכה ליחס זהה מאחרים והאמן לי שלכל אחד (מי יותר ומי פחות) ישנם רגעים שבהם הוא נאלץ להיעדר מהרצאות (מחלה או חלילה בעיות חמורות יותר (או אי אלו צרות שלא תבואנה). בקיצור, כן חשוב להיות נדיב,נעים וליצור קשרי חברות כי זה יעזור לך וגם ינעים לך את הזמן שם ותמיד כיף להכיר אנשים חדשים ולשמור עם חלקם ( אלה שיותר מתאימים לך או דומים לך) על קשר וגם אח"כ מבחינה מקצועית כאשר כל אחד מתמקצע בתחום אחר אז ישנה הפריה הדדית אך דברים אלה נכונים (במידה כזו או אחרת) ביחס למסגרות רבות בחיים אך דע שבר"ג ישנה אוירה טובה (כך לפחות היה בתקופתי-עד לפני שנתיים) והמכללה הזו זכורה לי רק לטובה ואני תמיד חשה חייבת לסגל שם תודה ענקית ובעיקר לניצהמזר-סגנית הדיקן ולמרצות גילה שטופלר וקטיה אסף וד"ר עומר דקל שכיום הינו הדיקן ואיתי ליפשיץ המקסים ומרצים רבים נוספים שהם פשוט מקסימים. שיהיה בהצלחה ותמסור ד"ש חמה....

        • אני מסכים עם שניכם
          בני | 10/08/2009 11:09

          אני כמו אורן גם לא הייתי מגיע לשיעורים בכלל, פשוט כי אין צורך, באמת חלק גדול וניכר מהסטודנטים שחייבים לעבוד על מנת לממן את הלימודים פשוט לא מגיעים ומעדיפים לעבוד. הקטע במכללה הזו שאין צורך להיות בלימודים בשביל להצליח, אני למשל מצטיין דיקן של שנה ב' ו- ג' ואני נשבע הייתי נוכח רק ב-3 קורסים בכל שנה בגלל חובת נוכח וכיוון שאיימו שיעיפו אותי מהקורסים האלה. אכן יש חסרונות ויש יתרונות במכללה הזו, היתרון שהיא מאוד גמשיה מבחינת הכל - גם לימודים, גם ביחס לתשלומים גם מרצים נחמדים וסבלניים וכו', החיסרון הוא שהשוק מתייחס בחשדנות לבוגרים ולמעשה אתה נמצא בעמדת נחיתות לעומת פקולטות אחרות ובמצב היום שיש כלכך הרבה עו"ד בשוק זה ממש בעיה

          • כל אחד מתייחס אליך כאדם פרטי ואם דביל למד בת"א אז
            מה זה יועיל?מיד יגלו | 11/08/2009 01:47

            ותאמין לי ישיש שם המון דבילים...בדוק ושמעתי אפילו שופטים ועו"ד שמארו שמתמחים מהמכללה שלנו טובים יותר מרבים שלמדו בת"א וגם רצינים ומשקיעים יותר ובעלי חשיבה אנליטית אלא מה שברור שישנם כאלה שהם טובים יותר מאחרים ולפיכך לא ניתן לגזור ולהסיק מסקנות אלא יש לבחון כל אדם לגופו. אני גם מכיר המון מתמחים באונ' והם ממש מביישים את האוניברסיטה

        • אפשר לעבור תתואר הזה בהליכה
          פלונית | 10/08/2009 17:54

          טוב לא קראתי את כל מה שכתבתם ואני לא לומדת באקדמית בר"ג אבל כסטודנטית לאותו תואר במכללה אחרת (המכללה למנהל) אני יכולה להציג את ה50 סנט שלי ולהגיד שבמשפטים אפשר בלי למצמץ להשיג ציונים מעולים בלי להגיע לשיעורים או ללמוד (מה זה בכלל?). יש לי הרבה מאוד קורסים שנחשבים כביכול ה"כבדים" בתואר שמעולם לא הגעתי אליהם (אצלנו אין חובת נוכחות בשום קורס) אין לי מושג איך קוראים למרצה ולמתרגל וכל השנה לא פתחתי ספר, הייתי בהרבה פחות מ10% מהשיעורים השנה וגם לא טרחתי אף פעם להתעדכן ובכל זאת בשלושה-ארבעה ימים למבחן וגם בימים אלה בלי חרישה הסטרית (מי אמר גלינה יומיים לפני מבחן) תמיד עברתי את רף ה85 (ובד"כ גם 90) וכמו בשנה א' שוב אקבל הצטיינות למרות שרוב תלמידי הכיתה בכלל לא יודעים מי אני. ובניגוד לתגובה הקודמת אני ממש לא עילוי אני מאוד רחוקה מזה. לדעתי במשפטים צריך יכולת חשיבה משפטית (אין לה שום קשר לאינטלגנציה), מי שיש לו את זה יכול בקלות להוציא ציונים מטורפים בלי להראות את הפרצוף שלו או לזכור איזה קורסים הוא לומד השנה וגם מי שפחות התברך בתכונה זאת יכול ללמוד קצת יותר ולהשיג ציון נאה בלי לירוק דם בלשון המעטה . ברמת העקרון התואר הוא קל כמעט ואין נכשלים אנשים עושים מועד ב על 85 ולא 45 כמו בהנדסה/חשבונאות וכו' אבל מצד שני אולי זה לאו דווקא יתרון מובהק כי דרישות הקבלה לעבודות הם בהתאם ומעסיקים טובים דורשים ממוצע מאוד גבוה ומאלצים סטודנטים תמימים לגשת למועדי ב בגלל ציונים הזויים למרות שהם 10 נקודות מעל הנרמול. כך שאולי במשפטים אין 60 אבל 80 זה סוג של 60... ואני חושבת שמה שאמרתי נכון לכל מוסד שמלמד משפטים יש לי שתי חברות טובות שלומדות בת"א עושות שוק לא נורמאלי בלימודים ולשתיהן יש ממוצע של 85 בערך.

          • לא ביקשודעתך.את נשמעת לא חכמה+לכי ללמוד לשון כי את  לת
            מביישת המכללה למנהל | 11/08/2009 01:41

          • ובלי שתתוודי את נשמעת לא אינטליגנטית ולא רצינית  לת
            וחפיפניקית וטיפשה | 11/08/2009 01:43

            • נסחפת קצת לא?
              פלונית | 11/08/2009 19:55

              אם אני טפשה זה דוקא עוד יותר מחזק את הטענה שלי שהתואר הזה קל כי אחרת איך אתה מסביר את זה שטפשה מצטיינת דיקאן בלי ללמוד?? כעקרון אני בכלל לא חפיפניקית בבית ספר בצבא ובפסיכומטרי הייתי משקיענית. היו לי השגים יפים שעלו ביריקת דם (השגים יפים אבל לא הסטריים הספיקו רק לאוני' חיפה). עד התואר הזה הייתי הכל חוץ מחפיפניקית. הגעתי לתואר מורעלת בכוונה לחרוש אבל ראיתי שהתואר קל וממש לא דורש את זה והולך לי סבבה אז הורדתי הילוך. אני לא חושבת שאני מביישת את המכללה למנהל לא בציונים שלי, לא בהתמחות שסגרתי, בטח לא בתרומה שלי במסגרת ההתנדבויות במכללה. וכמו שאני לא ירדתי על אף אחד לא ציפיתי שאחד כמוך יירד עלי ויקבע שאני טפשה אתה בכלל מכיר אותי? יכול להיות שלך הולך קצת פחות אז נוח לך לקטול אותי ולהרגיש טוב יותר.

              • פלונית, חבל על הזמן שלך...
                מאיה | 12/08/2009 05:42

                ברור שמדובר בכותב/ת שהתחבר/ה לאינטרנט מאחורי הגב של הביביסיטר שלו/ה כדי לכתוב לכתוב שטויות בפורום ואנחנו כנראה לא נשמע מהם (יהיו אשר יהיו) שוב וטוב שכך ;)

                • חברים יקרים זה ממש לא לכבודכם..
                  אקרמן לילך, עו"ד | 12/08/2009 15:16

                  כעו"ד לעתיד- לימדו לכבד את החבר ובכלל בחיים, להבא ביטויים שכאלו יימחקו, כל אחד בעל דעתו וזכותו הוא ואגב- גם אני לא נכחתי בהרבה מהשיעורים, הייתי מצטיינת יתרה ותודה לאל אני מצליחה לא רע כעו"ד אז כל אחד כפי יכולתו, יש אלו שזקוקים לשיעורים ויש כאלו שמבינים טוב יותר אם הם קוראים ולומדים לבד.. לא לשפוט אף אחד.. ולטעמי אף בתחום כמו שנכתב כאן יש כאלו שלמדו באוניברסיטה ולא ידעו לעמוד בפני שופט ולהסביר דבריהם ואחר שלמד במכללה ידע לשטוח טענותיו.

                  • עו"ד אקרמן, עם כל הכבוד....
                    אביבית | 15/08/2009 18:57

                    להצהיר בפורום על כך שנעדרת משיעורים גדולים זו לא בושה אבל גם לא בדיוק מקור לגאווה... לא למוניטין שלך וגם לא למוסד האקדמי בו למדת....

                    • כל אחד ודעותיו הוא... אינך מכירה אותי ואת שיטות הלימוד
                      אקרמן לילך, עו"ד | 15/08/2009 19:47

                      שלי וזו בדיוק הייתה טענתי. אני קולטת דברים כאשר אני קוראת אותם ותאמיני לי שלמדתי כמו שצריך וקראתי ועקבתי אחרי החומר אגב- אני גם בתחום האקדמי ולא במוסד אחד כך שאני יכולה להגיד לך שאין כל קשר למוסד האקדמי בו למדתי זה הכל תלוי למי הסטודנט ומה שיטת הלימוד שלו, ואגב- הייתי מאוד מעורבת ומוכרת במוסד הלימוד שלי והעדפתי להעביר את זמני בעודי יודעת שכך אני לומדת טוב יותר בדרכים אחרות כגון התנדבויות וכו' כך שהמוניטין שלי תודה לאל מדבר בעדו...חבל לשפוט אנשים בלי שיודעים על מה מדברים.

                      • כדמות מוכרת במערך האקדמי, למה לתת לגיטימציה
                        אביבית | 15/08/2009 20:22

                        למי שנעדר משיעורים? איפה הדוגמא האישית? אין לי ספק שאת אדם מוכשר ומוערך, אבל את יודעת היטב שיש לא מעט ביקורת על מכללת שערי משפט ואחרות בדיוק בגלל נושא ההיעדרויות.

                        • אחתום את הדיון כאן בעודי מציינת כי מניסיוני
                          אקרמן לילך, עו"ד | 15/08/2009 20:35

                          גם באוניברסיטאות לא כל התלמידים מגיעים לכל השיעורים. זוהי עמדתי ועמדתי היא כי תלמיד אשר לומד ועוקב אחרי החומר שנלמד בכיתה ומשקיע מזמנו הפרטי, ויושב בספרייה ולומד ויודע כי בדרך זו הוא יפנים את החומר טוב יותר עדיף שילמד כך מאשר שישב בכיתה ויפריע לא רק לנוכחים מסביבו אלא לעתים לכלל הכתה. הלימודים האקדמיים בניגוד לתיכון זה מקום שבחרנו להיות בו ולטעמי- באם מישהו לא מעונין להיות בשייעור אין להכריח אותו ואין זה משנה מהו מוסד הלימוד. מי שמגיע לשיעור מבחירה יבורך. כל האמור בתנאי שאתה מודע למגבלות שלך ואתה בא בכוונ הלהגיע לשיעורים ורואה כי עדיף לך באופן אישי ללמוד לבד אני כן מסכימה עם העובדה כי ישנם תלמידים אשר מראש מגיעים למוסד כלשהו מתוך מטרה שלא להגיע כלל לשיעורים ושזה פסול!! ולרוב תלמידים אלו גם לא ישקיעו מזמנם ע"מ להשלים את החומר באופן עקבי וללמוד אותו אלא ילמדו רק לפני המבחן. ( ולעתים אף יצליחו תלוי בכל אדם ואדם ואין כל קשר למוסד האקדמי).

                • תעשי חיפוש בפורום ותראי שאיני פיקטיבית
                  פלונית | 12/08/2009 21:14

                  יש לי עבודה סופר משעממת במשמרות שונות ומשונות ולכן אני נמצאת כאן לא מעט תעשי חיפוש פלונית בפורום ותראי כמה הודעות העלתי ולכמה הגבתי. אני מאוד לא פיקטיבית. אגב כמעט לכל ההודעות עניתי בפירוט, הגבתי יפה לא פגעתי ברגשות של אנשים חבל מאוד שזאת הרמה שצריכים לרדת אליה. כולנו יודעים שהתואר הזה לא קשה כמו הנדסה שכל הרצאה ניתן להשלים בבית ושבכל פקולטה יש כמה מצטייני דיקאן שלקרוא להם חרשנים זה כמו לקרוא לבר רפאלי מכוערת או לדניאל תבורי זמר (בהמשך לשרשור חביב מהפורום המקביל) ולא זה לא משנה אם זאת מכללת נתניה או העברית, מדובר בחומר הומני איו פה איזה טכניקה או נוסחה שאם נפספס אותה נאבד את כל הבנת הבסיס של הקורס זה לא מתמטיקה והחומר לא נבנה בהדרגה. אבל לאנשים מסוימים הכי קל לטייח כדי להרגיש חכמים ומגניבים שלומדים משפטים אז הכי קל להרוג את השליח.

                  • פלונית, על מה לעזאזל את מדברת?...
                    מאיה | 13/08/2009 09:13

                    ההודעה שלי התייחסה לכותבים הקודמים שהדבר היחיד שהיה להם להוסיף לדיון הוא לקרוא לך בכל מיני שמות שהם כנראה לא היו קוראים לך בהם אלמלא ה-ם עצמם היו פיקטיביים וכנראה גם שיש להם לא מעט במה להתבייש. אני מסכימה שאכן הגבת יפה ובאופן נטול עלבונות אישיים בכל תגובותייך שקראתי לרבות זו אליי (אף שלא ברור לי מה המקור לאי ההבנה המוחלטת את דבריי). לעו"ד אקרמן, אציין שאני מלאת הערכה לפועלך בפורום ובשום אופן אין לפרש את דבריי כאילו כוונתי היא לזלזל, אבל הרגשתי שתגובתך האחרונה לקתה בקצת "בייביסיטריות". היה כאן דיון ענייני על רמת הקושי וההשקעה בלימודי המשפטים, ואז הגיעו אותם מגיבים אלמוניים, שהיה להם מספיק חשוב להיכנס לפורום ולהעלות הודעות רק כדי להטיח עלבונות באנשים שלא ייפגשו לעולם. הסיטואציה נראתה לי ילדותית ודי מצחיקה, וזו הסיבה שאמרתי את מה שאמרתי. אני תקווה כי עדיין יש מעט ערך לחופש הביטוי ולכן אין צורך למחוק את הודעותיי או למתוח ביקורת על מידת כבודי העצמי על בסיס 3 משפטים שכתבתי בפורום.

                    • כן לא הבנתי
                      פלונית | 15/08/2009 16:37

                      מאיה, מרוב שהייתי בשוק מהתגובות חשבתי שאת מצטרפת לעליהום ואומרת שאני איזה פיקטיבית שממציאה שהתואר קל... בכל מקרה באמת כנראה מדובר באנשים שלא כל כך הולך להם בלימודים באנדרסטייטמנט או שדווקא כן הולך להם לאחר חרישה מסיבית בזמן שחבריהם לספסל הלימודים משתזפים בים ולכן הם מלאים מרירות כלפי הקונצנזוס.

                      • מאיה- תגובתי לא הייתה מכוונת אליך באופן אישי
                        אקרמן לילך, עו"ד | 15/08/2009 19:51

                        אכן הדיון טוב כי עלה והוא היה ברמה נאותה ורציחנית, כוונתי הייתה לכינויים ולהודעות שהיו כפי שחלקם אף נמחקו.. ובוודאי שיש מקום לחופש הביטוי זו הסיבה שאינכם רואים אותי הרבה אבל גם לכך יש גבול שאדגיש שוב- כוונה לא הייתה למה שכתבת אלא הגבול שלי הוא הרבה יותר רחב והוא מגיע כשמשמיצים ו/או משתמשים בכינויי גנאי.

                        • אוקיי, כל אי ההבנות יושבו :)
                          מאיה | 20/08/2009 10:56

                          עו"ד אקרמן, אני מסכימה שיש גבול לחופש הביטוי שפורום אמור לאפשר והפורום לא אמור לשמש במה להטחת עלבונות אישיים בלבד. הרגשתי שאני לא עברתי את הגבול הזה, ומכאן תגובתי.

                        • חופש ביטוי
                          אלמוני | 20/08/2009 23:49

                          נא להסתכל בפורום דיני עבודה - על הגבלה בחופש הביטוי בא דוגלת המחברת