מצטער - אבל פחות ממוצע של 82 הם לא מזמנים

  • התמחות בפרקליטות או בסנגוריה
    עצובה | 28/07/2009 17:25

    אני סטודנטית בבר אילן, מסיימת שנה א', הממוצע שלי כרגע עומד על 78, (ללא תוצאות סמסטר ב'). יש לי קורות חיים מצוינים והמון המלצות ופעילות התנדבותיות לאורך השנים. מה שמעניין אותי זה רק התחום הפלילי, אני לא רואה את עצמי בשום תחום אחר. יש לי סיכוי לקבל בכלל זימון לראיון בפרקליטות או בסנגוריה עם ממוצע כזה? ואם לא, אז מה האופציות שלי? ייתכן שהחלום שלי נגוז בגלל כמה מבחנים טיפשיים שלא הכי הצלחתי בהם? איזה ייאוש...

    • מצטער - אבל פחות ממוצע של 82 הם לא מזמנים

      בכלל ממכללות זה באזור 88+ אני מאכל לך בהצלחה

      • זה לא נכון! התמחות בפרקליטות/סנגוריה
        מתמחה לשעבר בפרקליטו | 29/07/2009 17:30

        אני התמחתי בפרקליטות פלילי וגם התקבלתי לסנגוריה ארצית וציבורית. הציונים זה לא מה שקובע האם תכנסי לפרקליטות/סנגוריה. יותר חשובים קורות החיים והזיקה שיש לך לתחום הפלילי (ולידיעה כללית- הם מעדיפים בוגרי מכללות על אוניברסיטאות). אם יש לך קורסים פליליים/ סדנאות/קליניקות/פעיליות שקשורות לפלילי זה מאוד יעזור. מעבר לך שהמכרזים למוסדות אלו הם רק באמצע/סוף שנה ב' אז תשתדלי לההשקיע בדברים כאלו. להם יותר חשוב הבן אדם ולא הציון אז אל תתייאשי! בהצלחה!

        • אחד שהיה בראיון
          זיפ | 30/07/2009 00:10

          אני הולך להתמחות בסנגוריה במרץ הקרוב,וכמו שנאמר פה הציונים זה לא הכל. הנני בוגר מכללה,בשנה ב'(זהו המועד שבדר"כ מזמנים לסנגוריה/פרקליטות)הממצוע שלי עמד על 86,וזומנתי לראיון. תני גז בסמסטר א' של שנה ב',תעלי את הממוצע, תני יחס מעודף למקצועות הפליליים(ראיות,עונשין סד"פ) ותראי שהכל יהיה בסדר. בהצלחה

    • אני לא יודעת אם זה יעודד אותך אבל...
      חיפאית | 30/07/2009 13:43

      אני סטונדטית באוניברסיטת חיפה. היום ממוצע הציונים שלי 87, אבל בסוף שנה א' הוא עמד על פחות או יותר 77-78. זומנתי ל6-7 מחלקות שונות במשרד המשפטים, ולבסוף התקבלתי לפרקליטות המדינה (הממוצע שלי אז עדיין נשק לשמונים מלמטה). אם תהיי מרשימה מספיק בראיון, אין סיבה שלא תתקבלי.

      • מאוד קשר להתקבל
        אריק | 02/08/2009 11:15

        בכל מקרה תמיד שווה לנסות, לא?