במידה וכן-המצב שלנו ממש קשה

  • 37+ ללא בגרות יכול ללמוד משפטים??
    פרי | 24/07/2009 07:18

    אני מעל גיל 37 ללא בגרות . האם אני יכול ללמוד עריכת דין? אם כן ,היכן

    • במידה וכן-המצב שלנו ממש קשה
      זיפ | 27/07/2009 16:51

      אני מקווה שאתה לא נפגע אבל זה יהיה ממש עצוב אם כן.....

      • פרי אתה יכול ללמוד ללא בגרות וזיפ היכנס והשכל
        א | 03/08/2009 23:36

        פרי, אתה יכול ללמוד אך תצטרך לעשות מכינה קדם אקדמאית. במידה ותעמוד בתנאי הסף, תוכל להתחיל בלימודי משפטים כתלמיד מן המניין. אני יודע שבמרכז למשפט ועסקים ברמת גן יש מסלול כזה. וזיפ קצת פתיחות לא יזיק לך. תעודת בגרות היא לא מדד לשום דבר, זה שאתה או אחרים ישבתם בגיל 18 או אחרי צבא ועשיתם בגרות לא עושה אותך יותר חכם ממי שאין לו בגרות. אני מכיר הרבה אנשים שאין להם בגרות, אך הם הרבה יותר חכמים מכאלה שיש להם, הכל תלוי בנסיבות של החיים. גם לי לא הייתה תעודת בגרות מלאה לפני שהתחלתי ללמוד, ומטעמי צניעות אני לא אעיד על עצמי, אך גם חברי ללימודים ואנשים שאני מכיר שאף הם היו ללא תעודת בגרות מלאה, מסיימים כבר שנה שניה ושלישית בציונים גבוהים מאוד וחלקם אף מצטייני דיקן. ישנם גם מספר רב של אנשי עסקים שאין להם תעודת בגרות, אך הם מנהלים עסקים השווים מיליוני דולרים וחלק מהחברות שבשליטתם אף נסחרות בבורסה. אז אני מקווה שזיפ להבא לא תמהר להסיק מסקנות בעניין הבגרות. ופרי שיהיה בהצלחה.

      • פרי אתה יכול ללמוד וזיפ היכנס והשכל
        א | 03/08/2009 23:38

        פרי, אתה יכול ללמוד אך תצטרך לעשות מכינה קדם אקדמאית. במידה ותעמוד בתנאי הסף, תוכל להתחיל ללמוד משפטים כתלמיד מן המניין. אני יודע שבמרכז למשפט ועסקים ברמת גן יש מסלול כזה. וזיפ קצת פתיחות לא יזיק לך. תעודת בגרות היא לא מדד לשום דבר, זה שאתה או אחרים ישבתם בגיל 18 או אחרי צבא ועשיתם בגרות לא עושה אותך יותר חכם ממי שאין לו בגרות. אני מכיר הרבה אנשים שאין להם בגרות, אך הם הרבה יותר חכמים מכאלה שיש להם, הכל תלוי בנסיבות של החיים. גם לי לא הייתה תעודת בגרות מלאה לפני שהתחלתי ללמוד, ומטעמי צניעות אני לא אעיד על עצמי, אך גם חברי ללימודים ואנשים שאני מכיר שאף הם היו ללא תעודת בגרות מלאה, מסיימים כבר שנה שניה ושלישית בציונים גבוהים מאוד וחלקם אף מצטייני דיקן. ישנם גם מספר רב של אנשי עסקים שאין להם תעודת בגרות, אך הם מנהלים עסקים השווים מיליוני דולרים וחלק מהחברות שבשליטתם אף נסחרות בבורסה. אז אני מקווה שזיפ להבא לא תמהר להסיק מסקנות בעניין הבגרות. ופרי שיהיה בהצלחה.

    • לך תעשה בגרות-במשך שנה-שנתיים/פרטי כמו לחמן ואח'  לת
      ואחר כך תוכל ללמוד | 28/07/2009 16:52

      • אתה לא צריך לעשות בגרות!
        ב | 05/08/2009 00:24

        כמו שאמר  א...בגרות לא מעידה על כלום...בטח שלא על ידע.יש מכינות שנקראות 30+ כשמן כן הן ולאחר ראיון אישי תוכל לגשת למכינה שנמשכת 3 חודשים ואם תעבור בציון מסויים תוכל להתחיל ללמוד על בסיס מקומות פנויים.

    • תעשה מכינה ותוציא בגרות לפחות 90 ותתקבל למשפטים.  לת
      או תעשה פסיכומטרי | 05/09/2009 13:27