כדאי לחכות שנה עד שיקבלו הכרה מהמל"ג ובכלל

  • בשעה טובה יפתחו לימודי משפטים במכללת ספיר בדרום
    כלכלן ומהנדס תואר2 | 18/07/2009 15:43

    הגיע הזמן ,ממש חיכיתי לזה באוקוטובר 2009 זה יקרה לכל מי שגר בדרום הארץ ,באר שבע והסביבה זו הזדמנות ואין תירוצים למרחקי נסיעה עד למכללות במרכז(שעתיים לכל כיוון בתחבורה ציבורית מייגעת) שכר לימוד אוניברסיטאי מאחל בהצלחה לכל המועמדים מכל הארץ :-)

    • כדאי לחכות שנה עד שיקבלו הכרה מהמל"ג ובכלל
      דרומית | 18/07/2009 23:27

      כשמקום חדש הוא ב"הרצה" זה בעייתי. כדאי לחכות עד שיגיעו מרצים טובים ועד שילמדו שם שנה שנתיים. האם מישהו שמע אם יש מסלול לאקדמאים? האם כל הלומדים משנה"ל הבאה מחוייבים בשנתיים התמחות? מה לדעתכם יהיה על מתמחים ממכללה כמו ספיר שירצו להתקבל במרכז?

      • זו שעה רעה מאוד- עוד מכללה בנוסף למכללה בצפת וחיפה
        ברונו | 19/07/2009 16:44

        מי יודע אולי נגיע לבסוף למצב שלכל עיר תהיה מכללה כי חסר עורכי דין בארץ ואנחנו ממש במצוקה

        • לאלה שגרים במרכז ויש להם שלל מכללות ואוניברסיטאות
          דרומית מופלית עד כה | 20/07/2009 13:15

          קל להגיב בתגובה בלתי ראויה כזו. ראשית, פתיחת מכללות רבות במרכז לצד אוניברסיטאות הן פועל יוצא של המבוססים שדאגו שבניהם לא יטוסו לאיטליה/רומניה ללמוד משפטים,ומכאן נובעת ההצפה. עד היום תושבי הנגב רבתי (60% משטחי המדינה) נאלצו לשלם אלפי שקלים ולכתת רגליהם עד המרכז המוצף ממילא במכללות-עוול משווע לכל הדעות. עד שנפתחה מכללה בדרום, הלעג שלך זה לעג לרש. כדי למנוע הצפה- יש לסגור לאלתר מכללות מסויימות ולאפשר רק מכללה אחת בכל איזור, קרי צפון דרום ומרכז. זה הפתרון להצפה, לא אפליית תושבי הנגב.