לילך למה את מתכוונת המציאות טפחה על פני?

  • המציאות לצערי תפחה על פניי
    לילך | 16/07/2009 19:17

    אם המון אמביציה הלכתי ללמוד משפטים ולמעשה גיליתי בהמשך שהשוק פשוט מוצף. מאוד מאכזב שבפורום במקום לעודד אנשים פשוט יורדים אחד על השני. אני מאמינה שאם אנשים היו מפרגנים אחד לשני האווירה היתה שונה והיתה יותר נחמד לכולנו. מקווה שאשפיע על מי שצריך

    • לילך למה את מתכוונת המציאות טפחה על פני?
      פלונית | 16/07/2009 20:30

      כבר חפשת עבודה/ התמחות או שאת מתייחסת לעדויות שמיעה?! כפי שרשמתי בשרשור למעטה השוק כנראה מוצף אבל לדעתי לא קרה שום דבר נוראי מקסימום לא תמצאי עבודה תוציאי תתעודה תמצאי עבודה בתחום אחר מעניין בעזרתה או תמשיכי לתואר שני בתחום אחר. לדעתי אין לך מה לקחת ללב/ אנשים שמחפשים להעליב אחרים הם בד"כ לא העפרונות המחודדים ביותר. מי שמצליח בלימודיו ועבודתו ובעיקר בחייו האישיים לא יתעסק וגם לא ימצא זמן ואנרגיות להקניט אחרים.