העניין פשוט מאוד - אלה שלא מוצאים יש לכך סיבה

  • לגבי הפורום המקביל...
    פלונית | 15/07/2009 15:36

    לא ידעתי כל כך אם להעלות את הטופיק הזה אבל בסוף החלטתי שכן. חברה הפנתה אותי לפני זמן מה להסתכל בפורום עורכי דין צעירים מאז נכנסתי כמה פעמים ונהייה לי חושך בעיניים. אנשים שם מתלוננים על זה שהם צריכים למחק את התואר מהקו"ח כדי שלפחות תהייה להם עבודה זמנית, מעוניינים לעבוד בנקיון מדרגות ומוכנים לעבוד כעו"ד בשכר מינימום. אני אישית לא נכנסתי ממש להסטריה יותר מדי מכיוון שבלאו הכי אני ידעתי שאני יעשה תואר שני לא במשפטים. לי אישית ברור שאם אני לא מוצאת עבודה כעו"ד מהר מאוד אני מחפשת עבודה בתחום אחר וממש לא עבודה זמנית בשירות לקוחות בתקווה שהצעה בעריכת דין תגיע אלא ממש משרה רצינית וקבועה בתחום אחר, אבל פייר לקרוא את הפורום המקביל זה קצת מטריד... רציתי לדעת מה דעתם של חברי הפורום. האם נכנסתם לפורום המקביל? מה דעתם על הכתוב שם? (אני מאוד מקווה שההודעה הזאת לא תזמין שרשורפלצת אלא דיון פורה ותגובות ענייניות בלי שתשתלחו אחד בשני סתם מעניין לדעת מה אתם חושבים על הנושא).

    • העניין פשוט מאוד - אלה שלא מוצאים יש לכך סיבה
      זיו | 15/07/2009 23:07

      כזו או אחרת תאמין לי גם אם הם בוגרי מכללה שלא נחשבת אבל עשו התמחות במקום טוב וסיימו תואר עם ממוצע טוב אין שום סיבה שבעולם שלא ימצאו עבודה בשכר סביר אבל בוגר מכללה שהתמחה במשרד קטן שלא מוכר וגם ממוצע ציונים שלו נמוך יחסית - שלא יתפלא שהוא לא מוצא הוא צריך להבין שיש תחרות ומה לעשות כנראה שיש אנשים עם יתרון גדול עליהם והם צריכים פשוט למצוא את מקומם בתחום אחר- אין כל בושה בזה לא כולם חייבים להיות עו"ד

      • פלונית
        או שכן או שלא | 16/07/2009 20:22

        לפי מה שראיתי שם בפורום יש הרבה חבר'ה עם נתוני פתיחה מצוינים יוצאי משרדי עלית (לא יודעת עד כמה הדיווח אמין). בכל מקרה אני אישית לא מבינה את ההתעקשות. אני קוראת שם הודעות של אנשים שמוכנים לעבוד בשכר מינימום או ללכת להיות פקידים במשרדי עו"ד ולא מבינה אותם. מדובר באקדמאים בעלי תעודת עו"ד ויש לא מעט משרות רציניות עם שכר יפה שהם יוכלו לעבוד בהן ולא כעבודה זמנית (הם מחפשים גם אבטחה ושירות לקוחות). אבל אולי זאת רק אני אולי אני סתם בלתי מורעלת על התחום...