מתי יפתחו שם הלימודים? מעניין מהם תנאי הקבלה

  • המרכז האקדמי כרמל
    מתלבטת | 13/07/2009 17:52

    היי האם יש למישהו חוות דעת לגבי המרכז האקדמי כרמל? אני יודעת שזהו מוסד חדש ולכן מתלבטת האם ללמוד שם או לא

    • מתי יפתחו שם הלימודים? מעניין מהם תנאי הקבלה
      איקון | 13/07/2009 20:29

      אני הייתי ממליץ לך לנוסת להתקבלת לאוניברסיטת חיפה

      • כבר פתחו
        מתלבטת | 13/07/2009 21:22

        כבר פתחו מחזור אחד והאמת היא שהתקבלתי לאוניברסיטת חיפה, אבל אני מעוניינת לעבוד במקביל ולכן אני מעדיפה ללמוד במכללה, זאת בנוסף ליחס האישי והתמיכה הרבה בסטודנטים

        • את תשלמי ביוקר על ההחלטה הזו - חבל על הזמן שלך
          דנה | 14/07/2009 12:04

          וגם הכסף!!! תזכרי מה אני אומרת לך -חכי שתסיימי את התואר או תיהיה לפני ההתמחות אז רק תביני את גודל הטעות הרי אם תלמדי שם השכר לימוד הוא 85 אלף ש"ח פחות או יותר לעומת אוניברסיטה שזה 30 אלף פחות או יותר 55 אלף זו כמעט משכורת שנתית!!! ושלא לדבר על ההבדל מבינת השוק והמעבידים איזו טעות את עושה- חבל , תקראי את כל התגובות על המכללות כאן באתר

          • תודה על התגובה אך אני לא מתלבטת בגלל השכ"ל
            מתלבטת | 14/07/2009 14:47

            אין ספק שמבחינת השכ"ל התשלום הוא אסטרונומי, אבל אסור לשכוח שהתמורה עבור תשלום זה היא גבוהה, היחס, רמת המרצים, נגישות הסגל, והעובדה שכל חומרי הלימוד מגיעים ישירות למחשב האישי, דבר שעוזר מאוד כשאתה סטודנט עובד.ההתלבטות שלי פחות קשורה בשכ"ל אלא מתבססת על רמת הלימודים וקבלה להתמחות טובה, ובנוסף עובדת היותו של המרכז האקדמי כרמל מרכז חדש שעדיין אין בוגרים שלו שיצאו והתברגו בשוק העבודה

            • בקשת עצה קבלת
              סטודנטית | 14/07/2009 20:01

              לצערי לא אוכל לתת לך חיזוק חיובי. יכול להיות שהמכללה תהיה טובה כרגע היא חדשה וחסרת ניסיון. ישנו כרגע עליהום כלפי מכללות ובוגריהן כשמרבית העליהום הוא כלפי מכללות חדשות. תתבוניני כאן בפורומים השונים ותביני לבד. אני לא טוענת שה"עליהום" צודק אבל אם יש לך אפשרות ללמוד ליד הבית שלך במקום טוב יותר בהרבה פחות כסף ולהמנע מהסיכוי שהסטיגמות האלה יפגעו בך אחרי תואר של כמה שנים והמון כסף אז ההחלטה שלך היא חד משמעית שגויה. אוניברסטת חיפה מבוססת פי כמה וכמה ממכללת כרמל החדשה. השיקולים שציינת של קבלת החומר במייל זה שיקול מאוד משני ואני בטוחה שתקבלי את זה גם באוניברסיטת חיפה. תמיד יש אנשים שבאים עם לפ טופים כותבים כל מילה ומפיצים לכולם ככה שגם אם תלמדי בחיפה תקבלי הכל ואפילו לא תהיי חייבת להיות בנוכחות מלאה בשיעורים (ידיד שלי לומד בחיפה גר בכלל בת"א ומגיע ממש מעט לאוניברסיטה, רק לשיעורי חובה שלא תמיד בכלל מתקיימים. הוא לומד עם מחברות בחינה שאחרים שולחים לו. יש לו ציונים מעולים, התמחות שהוא סגר באחד מחמשת המשרדים הגדולים בארץ והוא מבסוט עד הגג. שתביני שבשנה א' הוא שכר דירה בחיפה אבל אחרי שהוא הבין כמה שהנוכחות בתואר הומני שכזה היא לא קריטית הוא חזר לת"א מה שלא השפיע על ציוניו) היות וטרם התחלת ללמוד בכרמל את לא באמת יכולה לדעת מה היחס שם אולי תבואי ותתאכזבי מהיחס. בכלל איזה יחס כבר צריך בלימודים אני לא מבינה במה יחס בא לידי ביטוי אף אחד לא יזיז לך מבחנים כי התאריך של המבחן לא מסתדר לך או יעשה לך שיחות מוטיבציה. אני לא הייתי שמה את כספי על קרן הצבי אם את עומדת בסכם של אוניברסיטת חיפה וגרה באזור לכי אליה בלי לחשוב פעמיים אחרת סביר מאוד להניח שתצטערי.

              • כמה את צודקת
                יאנה | 14/07/2009 22:09

                חבל שלא קיבלתי את העצה לפני שהתחלתי במכללה פרטית. אומנם אני לומדת במכללה עם ותק של יותר מ10 שנים בשוק אך שכר הלימודים טרם הצדיק את עצמו. לא מוצאת סיבה לשלם לאותו מרצה שמלמד גם אצלנו וגם בבתל אביב רק פי 3 :( כיום אני ממשיכה כי אי אפשר להחזיר גלגל אחורה. מי שיכול להתקבל לאוניברסיטה חבל עלח הכסף אלא אם כן עובד בתפקיד מאוד מכובד ואז באמת כדאי לחשוב על המכללה

    • ...
      ozzay | 24/09/2009 13:22

      תקשיבי מתלבטת אם לא תקפצי למים אף פעם לא תרטבי אם את רוצה את התואר הזה ומין הסתם לא יכולה להתקבל לאוניברסיטה, אני היתי מנסה את זה. מה כבר יכול להתפקשש..!? זאת מכללה נקודה. ואם את טובה את תצליחי בזכות הקישורים שלך, השאלה היא כמה את מאמינה בעצמך. אני מאמין בעצמי אני הולך לשם ללמוד משפטים. לפרטים נוספים הינה המייל שלי,בכייף... ozzay1@012.net.il