זה שאתה מצטיין דיקן בכלכלה לא יתן לך התמחות מעולה

  • בעל MA בכלכלה מעוניין ללמוד משפטים במכללה
    דותן | 12/07/2009 20:57

    שלום. הפרטים בכותרת. עובד בת"א. נרשמתי לר"ג. מי לומד שם? לא מודאג מההתמחות (מצטיין דיקן בכלכלה מבן גוריון). איך הלימודים בכלל? תודה למגיב/ה הענייני/ת.

    • זה שאתה מצטיין דיקן בכלכלה לא יתן לך התמחות מעולה
      XXX | 12/07/2009 23:06

      אומנם יש לך יתרון גדול על הסטודנטים שילמדו איתך ובקריית אונו נתניה ושערי משפט אך מבחינת המשרדים הגדולים קו"ח שלך ילכו לזבל או להפוף לדפי טיוטה (יש משרדים שדואגים לאיכות הסביבה וכל הפקסים של הלוזרים מהמכללות סתם מבזבזים עצים) מבינת הלימודים - המקום עצמו הוא בניין ולא ממש אווירת לימודים כמו שהיה לך בבן גוריון אז תתכונן להבדל חוץ מזה הרמה עצמה מאוד ירודה ובגלל זה רוב הסטודנטים שם עם ממוצעים של 85 בתואר כלומר מישהו עם 75-80 נחשב לתלמיד גרוע- חחח אתה קולט כלומר יש שם אנשים עם ממוצע 99 כי יש כל מיני פקטורים ומטיבים והתבכיוניות של סטודנטים והורים שלהם אז המכללה מעלה לכולם את הציונים שיהיו מרוצים אבל על המשרדים הנחשבים זה לא עובד כולם יודעים שהממוצע הזה לא שווה כלום

      • אדון xxx היקר
        מתבוננת מהצד | 13/07/2009 00:36

        אני חושבת שקצת הגזמת בתגובה שנתת לדותן. אם יש לו תואר בכלכלה כמצטיין דיקאן הרבה משרדים ירצו אותו כי זה תואר מאוד רלוונטי. ישנם הרבה סטודנטים שבטוחים שעתידם מובטח בגלל תואר קודם לחלוטין לא רלוונטי ולא פרקטי (בד"כ לא פרקטי בכלום) שלא נותן יתרון ממשי (הכוונה היא שלמרות שכל השכלה מבורכת זה לא מה שיבטיח אותם כלכלית ) אבל כלכלה זה תואר פרקטי ומוערך. בואו נהייה הוגנים התואר פי כמה יותר קשה ממשפטים, בן גוריון זאת אוניברסיטה מעולה והבחור הוא מצטיין דיקאן! נראה שיש לו עבודה ולדעתי הוא ימצא את מקומו וגם אם לא יתברג בהרצוג הוא יסתדר בין אם בתחום המשפטים או בכלל במשק הוא לא נשמע לי כמו איזה מסכן. הנטייה ישר לרוץ ולצחוק על כל בוגרי המוסדות היא מוגזמת. באופן כללי גם אני לא הייתי ממליצה לאחותי הקטנה למשל לעשות את התואר הראשון שלה במכללות מסוימות יותר מזה למרות שיש לה נתונים מעולים שלחתי אותה לשפר בגרויות גבוהות בשביל לבטח את עצמה מאפשרות שהסכם בת"א יעלה, אבל יש הבדל רציני בין תואר ראשון לתואר נוסף. חוץ מזה איך אתה יודע שבר"ג נותנים פקטורים עצבניים?! למה אתה חושב שיש שם ממוצע 99 ושכל קורות החיים הולכים לגריסה. זה הכל סטיגמות לא אני ולא אתה למדנו שם ואנחנו לא באמת יודעים, לדעתי זה מקום סבבה לתואר נוסף!! ומי שבאמת יש לו 99 שם (אם בכלל יש כזה בנאדם) הוא מוכשר בטירוף 99 זה הישג אדיר בכל מקום. ממש לא מה בכך.

      • תגיד, מה נסגר אתך???? כל כך ממורמר??
        יעלי | 13/07/2009 00:44

        מכללה או אוניברסיטה, ה*^&#% נשאר אותו דבר. כך שאל תטפס גבוה מדי, שמא לא תדע איך לרדת. פלצנים נמאסתם!