את יכולה לפנות לאגף הסדרה ואכיפה של משרד התמ"ת

  • אשמח לעזרה
    דיקלה | 09/07/2009 21:15

    הייתי רוצה עזרה בבקשה. פיטרו אותי שבוע שעבר. עבדתי במוקד הטלפוני בחברה סלולרית. היה לי הסכם בע''פ עם המנהל הקודם שלי לעבוד פחות משמרות בשל הלימודים. בנתיים הוא פוטר. מאז שהתחלתי ללמוד המנהלת הייתיחסה אליי גרוע כאילו לנקום בי. והיא אמרה לי כי הסכם בע''פ לא נחשב. האם יש משהו שאוכל לעשות לחזור לעבודה אני לא רוצה כי סבלתי שם אבל אני רוצה לתבוע אותם על עוגמת נפש ועל חוסר עמידה בהתייבויות. האם יש משהו שאוכל לעשות אשמח לייעוץ.

    • את יכולה לפנות לאגף הסדרה ואכיפה של משרד התמ"ת
      יעלי | 09/07/2009 23:56

      יתנו לך שם את המידע הרלוונטי. בהצלחה!

      • תוודה אבל,
        דיקלה | 10/07/2009 10:56

        איך פונים אליהם?

    • דיקלה שלום
      מאור מ. | 11/07/2009 21:32

      דיקלה שלום, חוזה בעל"פ הוא חוזה תקף, השאלה היא האם ה"בוס" הקודם שלך נחשב על באמת לבוס, כלומר איך הוא היה מוגדר בעבודה בעיני הבעלים של החברה. כמו כן יש חשיבות מכרעת לוותק שלך מכיוון שאם את עובדת פחות משנה או 10 חודשים לא מגיע לך פיצוי פיטורין אלא הודעה מוקדמת כלומר על כל חודש שעבת פחות או יותר מגיע לך יום הודעה מוקדמת אחד, אם פיטרו אותך על המקום אז את רשאית לתבוע על כך למרות שהסכום הוא זעום אני ממליץ לך - קודם כל תרשמי כאן בפרום כמה זמן עבדת שם בדיוק שאוכל להעריך את מצבך כמו - כן אל תקחי קשה את המצב - כולה מוקד טלפוני לא חסר מקומות כאלה אל יכולה לפנות גם לפורום דיני עבודה למרות שהתשובה של העו"ד שם תיהיה זהה בקיצור אם את עובדת ממש קצת זמן ופיטרו אותך איין לך באמת מה לעשות יותר מידי, אין דבר כזה חסינות מפיטורים ולא משנה מי הבטיח לך מה, אלא מה שמגיע לך זה מה שמגיע בחוק!

      • כמו כן - אין דבר כזה עוגמת נפש על פיטורים
        מאור | 11/07/2009 21:33

        אלא פיצוי על פי חוקי פיצוי פיטורין/הודעה מוקדמת

        • הי מאור
          דיקלה | 11/07/2009 23:07

          קודם כל תודה על התגובה, הי אני עובדת שם 3 שנים וחודש והבוס היה נחשב כבוס בחברה. הוא היה מוגדר כמנהל והיה בעל זכויות כמנהל.