לעיתים מדובר בסטודנטים דיסלקטים

  • עצה ידידותית
    מסתכל מהצד | 08/07/2009 20:42

    לעורכי הדין לעתיד שלום רב, אני אומר זאת קצר ולעניין, בתקווה שהמסר יועבר. מאד לא נעים לקרוא הודעות עם שגיאות כתיב כגון "אם - עם" "מיצע - מיצה" וקיימות עוד דוגמאות רבות. כמי שבעתיד אמורים לכתוב כתבי טענות לביהמ"ש ולנסח חוזים, חשוב וראוי שתשימו לב לכתיבתכם, גם אם זו כתיבה בפורום. עו"ד טוב חייב לקרוא את מה שהוא כותב ולשים לב לפרטים הקטנים.

    • לעיתים מדובר בסטודנטים דיסלקטים  לת
      @@ | 08/07/2009 20:47

      • שטות מוחלטת- אני כלכך לא מסכים איתך- מי אכפת
        מילשטיין | 08/07/2009 21:34

        אם אתה כותב עם בטעות אם וכו' אתה מקליד מהר לא בודק הגייה לידיעת הכותב- בכל מקום רציני אחרי שכותבים מסמך עוברים עליו שוב כשהוא מודפס כי על מחשב קשה למצוא שגיאות עלי באופן אישי שאני מקליד (כולל כתבי טענות) אני "נוהג" להחליף סדר של אותיות מה לעשות תכתוב 60 פעם את המילה "התובע" אז אני מבטיח לך שלפעמים אתה תכתוב "התבוע" - לי זה קורה הרבה לכן אני בודק את עצמי לגבי פורום שאתה מקליד מהר ורק לצורך הודעה רגילה - למי אכפת עם זה אם או אם זה עם וכו' כל עוד המשפט מובן זה בסדר בקיצור זה כלכך דיבלי האמת יודע מה - נזכרתי שראיתי פסק דין של שופט עם/אם שגיאות כתיב/הקלדה בוא נגיד שאם/עם תדע את שם השופט אתה לא תחשוב שהוא ברמה ירודה סה"כ קורה/א שמקלידים מהר ובורחים לך אותיות - זה הכל

        • זה בהחלט לא משקף
          דני | 09/07/2009 09:03

          אנשים קטנים שנכנסים לקטנות ומחפשים למה אלה ממכללות ואלה מאוניברסיטה

          • תגובה ל"עצה ידידותית"
            סטודנט | 09/07/2009 13:40

            אני קורא לעיתים תכופות את התוכן באתר. טעויות הכתיב צורמות עד בלתי ניסבלות. בפירוש, אדם המתעתד להיות עו"ד חייב לכתוב בצורה תקינה, בין אם הוא דיסלקט ובין אם לאו. הטעויות הנ"ל באות לידי ביטוי גם בפסקי דין רבים ולצערי גם אצל שופטים. לכן, כדאי לקרוא את מה שכותבים טרם מפרסמים. וללא קשר לשגיאות כתיב, אלא באופן כללי, עברית טובה ונכונה. בקיצור, מסכים עם כל מילה!!!

        • כנס כנס
          אבשלום קור | 04/02/2010 21:28

          " לפעמים בורחים לך אותיות" ??? אתה רציני?? לא בורחות לך אותיות? ואם כן אז לאן הן בורחות ? "אותיות בורחות" במקלדת , טיעון כזה יכול להתקבל רק אם האותיות מצויות זו לצד זו.

        • כנס כנס
          אבשלום קור | 04/02/2010 21:28

          " לפעמים בורחים לך אותיות" ??? אתה רציני?? לא בורחות לך אותיות? ואם כן אז לאן הן בורחות ? "אותיות בורחות" במקלדת , טיעון כזה יכול להתקבל רק אם האותיות מצויות זו לצד זו.