ברור שכן - אתה לומד הרבה מאוד

  • שאלה-הוצל"פ
    בדרך... | 08/07/2009 19:50

    שלום רב לחברי הפורום היקרים! אבקש לדעת מנסיונכם ומההכרות שלכם עם השוק עד כמה שניתן...וגם סתם דעות יתקבלו בברכה השאלה: האם משרת סטודנט למשפטים בהוצל"פ יכולה להחשב כטרום והאם בכלל יראו זאת בעיין יפה בהמשך הדרך? הכוונה למשרה שכוללת פתיחת תיקים והדרכת עוה"ד בפתיחת התיקים וכן יישום משרדי של פסקי דין וכולי...עבודה משרדית בעקרון. אשמח לדעות תודה!

    • ברור שכן - אתה לומד הרבה מאוד
      מיל | 08/07/2009 21:40

      קודם כל אתה יכול לומר שיש לך ניסיון עם עולם ההוצל"פ ומערכת הגבייה צברת ניסיון בניהול מו"מ עם חייבים וכו' זה מאוד חשוב וזה מראה על רצינות ותקשיב לי- טרום התמחות זו שטות מוחלטת- אין דבר כזה שמגדיר מהו טרום גם שליח במשרד עו"ד יכול להגיד שיש לו ניסיון בפתיחת תיקים והליכים והכרת מערך בתי משפט ולכתוב בקו"ח שלו שהוע עשה "טרום" בקיצור מה שחשוב הוא "התכלס" ובמערך הגבייה אין ספק שתלמד וזה "יפאר" את קו"ח שלך אני ממליץ בחום אני אישית התחלתי בשנה א' של הלימודים שלי "טרום" כפקיד גבייה וזה ממש עזר לי אחר כך למצוא משרד מעולה להתמחות (אני עכשו באמצע ההתמחות) אומנם בתחום אחר אך בכל זאת כולם שאלו אותי מה עשיתי וידע וכו'

      • תודה!
        בדרך... | 09/07/2009 10:27

        תודה רבה מיל על התשובה המפורטת..מעריך את זה מאוד!! שיהיה בהצלחה בהתמחות!!!