האמת הוא קצת מצחיק

  • פסק דינו המזעזע של השופט דרורי
    בושה ממש ! | 01/07/2009 13:00

    בפנים :http://news.walla.co.il/?w=/2/1508716

    • האמת הוא קצת מצחיק

      אבל אכן הגזים השופט בזילזול באישה

    • בטח הוא למד בקרית אונו או ברמת גן
      אינייסטה | 02/07/2009 00:45

      רק אנשים שלמדו במקומות האלה יכולים לתת כזה פסק דין הזוי.

      • מי אתם שתזלזלו בו- הוא שופט מעולה שהוכח את עצמו
        כבוד לעברית | 02/07/2009 08:29

        למד ברמת גן/קריית אונו- הוא שופט עוד לפני שמישהו שההורים שלכם חשבו על לעשות אותכם תתנו קצת כבוד לאנשים בגלל החלטה אחת שלו הוא לא שופט טוב- נו באמת אולי תסתכלו על בג"ץ הפושע הזה שמנסה להטיף ולהכתיב לשופטים איך לשפוט ואיזה עונשים לתת נולד בשנת 1949 בישראל. בשנת 1966 סיים את לימודיו התיכוניים בישיבת בני עקיבא "נתיב מאיר" בירושלים. בשנת 1967 התגייס לצה"ל במסגרת עתודה אקדמית. בשנים 1969-1973 שמש חבר מערכת כתב העת "משפטים". בשנים 1969-1982 שמש כעוזר מחקר ולאחר מכן אסיסטנט ומדריך במכון לחקר המשפט הבערי, הפקולטה למשפטים, האוניברסיטה העברית ירושלים. בשנת 1970 סיים בהצטיינות את לימודי המשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים. ביוני 1973 הוסמך כעורך דין. בשנים 1970-1975 שירת בפרקליטות הצבאית בתפקידים שונים. בשנת 1975 סיים בהצטינות לימודי תואר מוסמך במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים. בשנים 1975-2001 עבד כעורך דין עצמאי. בשנים 1998-1993 שימש כמרצה מן החוץ בפקולטה למשפטים ובמרכז למשפט מסחרי באוניברסיטת בר אילן. משנת 1994 משמש כמרצה מן החוץ בפקולטה למשפטים של האונברסיטה העברית בירושלים. בשנים 1996-1988 שימש כנציג לשכת עורכי הדין- חבר בועדה למינוי דיינים לבתי הדין הרבניים, על פי סעיף 6 לחוק הדיינים, תשט"ו-1955. משנת 1997 חבר האקדמיה הבינלאומית של המשפטנים בתחום דיני המשפחה . בספטמבר 2001 מונה לכהונת שופט בית המשפט המחוזי בירושלים. כתב שני ספרים: "החקיקה באזור יהודה והשומרון" (האוניברסיטה העברית, ירושלים, 1975) ו-"שלטון מקומי דמוקרטיה ובחירות באזור יהודה והשומרון"(אוניברסיטת בר אילן, 1980). כמו כן, כתב למעלה מ-40 מאמרים בעברית ובאנגלית בכתב עת מדעיים שונים בנושאים משפטיים, הכוללים, בין היתר: המשפט בשטחים המוחזקים, דיני משפחה, משפט עברי, משפט ורפואה.

        • מעניין לי את.....מושחת זה מושחת  לת
          צדק | 04/07/2009 01:09

      • כמה משלמים לך על כתיבת תגובות? :-)
        אסף | 02/05/2010 04:13

        הפורום הזה הזוי!!!!