למדתי שם ואני מרוצה כי...

  • בבקשה שיגיבו רק רציניים
    ד"ר ברקאי | 25/06/2009 17:28

    אני רופא שסיים התמחות לפני כשנתיים. המשכורת לא משהו ואני נגמר במשמרות. מעוניין ללמוד משפטים ברמת גן. שמעתי תגובות ארסיות, אבל חייב להגיע ברכבת, לא מעוניין בקריית אונו בגלל תוספת המרחק. רק מי שלד ברמת גן ,שיגיב. הואיל ואני מעוניין להיות ד"ר ועו"ד בענייני נזיקין, השאלה שלי היא מה הרמה ברמת גן? תודה מראש, רועי.

    • למדתי שם ואני מרוצה כי...
      עו"ד לוי-ברקת | 25/06/2009 19:11

      ברכבת אפשר לנוח ואפילו לישון. הלימודים ברמה, וגם אם יש סטודנטים שלא, בכל זאת מה שקובע זה לא ההתמחות כמו קבלת הרישיון. בעיקר למי שכבר אקדמאי שלא צריך להוכיח את עצמו. יש לך רישיון? אתה עו"ד כמו כולם. אם זה מה שנוח לך אז לך על זה, ואל תקשיב לכל המלעיזים, המכללה למנהל והבינתחומי בכל זאת יקרות מאוד ולא מצדיקות את היחס המנוכר ואת המרחק הגדול למי שנזקק לשירותי התחבורה הציבורית.

      • אני סיימתי שם ומתמחה באחד מהמשרדים הטובים בתחום
        ניר | 25/06/2009 22:36

        הנזיקין אני רוצה להגיד לך כמה דברים קודם כל באמת שלך זה ממש לא משנה איפה תלמד, כל מקום יעשה הכל שתעבוד אצלו, משרד נזיקין צריך רופא כל הזמן צמוד ועם יש לך עו"ד שהוא גם רופא אתה יודע מה זה שווה גם השכר שתוכל לקבל ישר בהתמחות יכול להיות באזור 10 אלף זה נכס לכל משרד, אז מה זה משנה איפה תלמד???? לגבי רמה בר"ג, אני אישית הייתי נוכח רק בשנה א' של הלימודים במכללה פיזית אח"כ הבנתי שבשביל להצליח לא צריך להיות נוכח בלימודים והפסקתי להגיע ולמרות זאת סיימתי עם ממוצע של 88 שזה יפה בקיצור הרמה בכל המקומות היא כמעט אותו דבר פשוט ההבדל הוא בשם השוק, ר"ג נחשבת בשוק כמקום גאוע בגלל תנאי הקבלה הירודים שלה ולכן מבחינה סטיסטית הסטודנטים שלומדים שם מגיעים עם נתוני פתיחה גרועים (אבל כמו בשאר המכללות הגרועות כמו קריית אונו, נתניה, שערי משפט והבנתי שיש עכשו גם צפת?!) בקיצור לך ממש אין מה לדאוג, אתה רק צריך לעבור את הבחינות גם מבחינת ממוצע ציונים במקרה שלך אין שום חשיבות ביקצור עם אתה אמיתי ובאמת רופא אז הדרך שלך סלולה להצלחה עם הרבה כסף!!!

        • אם אתה אמיתי ובאמת רופא...
          טלי | 26/06/2009 01:34

          LOL

          • אתה באמת ד"ר?
            דד. | 26/06/2009 12:15

            אם ככה אתה מסודר ממש לא משנה איפה תלמד

            • אז למה לא ללמוד באוניברסיטה???
              טל | 26/06/2009 14:39

              לא חבל??? אם אתה רופא אז כנראה שיש לך נתוני פתיחה מספיקים... אז למה להסתפק במכללה (למען הסר ספר אני לא מזלזל בלומדים במכללות, כל אחד ושיקוליו הוא), למה מלכתחילה להגביל את עצמך??? הרי יגידו מה שיגידו תעודה מאוניברסיטה נחשבת יותר...

              • במכללה הוא יוכל להמשיך לעבוד כד"ר כי לא צריך

                להיות ממש נוכח ותאמין לי אם הוא ד"ר אז באמת לא משנה איפה הוא למד - חחח אין לימודי רפואה במכללת נתניה או ר"ג אז ברור שהוא מאוניבסיטה ויש לו נתונים מעולים

    • לימודי משפטים בר"ג
      ר.כ | 27/06/2009 09:06

      שלום רועי, אני לקראת סיום שנה א,משפים בר"ג, המכללה הינה ברמה גבוהה, מדורגת מקום 3 בארץ מבין המכללות מבחינת רמה לימודית היא בסדר גמור ונחשבת, המרצים הם ברמה בינלאומית כמו :בעונשין,בחוקה מאידך..היחס האישי לוקה בחסר.. שיהיה בהצלחה

      • ר.כ - חחח, רמה גבוהה, מדורגת 3 מאיפה הגעת לזה?
        תומר | 27/06/2009 15:22

        איך המכללה הזו מצליחה לעבוד על הסטודנטים שם רק מאמצע שנה ב' אתה תבין כמה היא מוצלחת חכה כולנו היינו שם רק שתדע שלמי שיש ממוצע ציונים פחות מ-80 אין סיכוי למצוא התמחות יש איתי מהמחזור מלא שלא מצאו התמחות ואני סיימתי לפני כמעט שנה את הלימודים חזק אבל שאתה מחזיק מהמכללה, תתחיל לשלוח קו"ח למשרדים מובילים ונראה כמה יזמנו אותך - איפלו עם יש לך ממוצע 95 זה לא משנה

      • ספק גדול
        huki25 | 30/06/2009 17:57

        לא הייתי הולך עם זה כערובה לחיוב