הנושא חרוש ומיצע את עצמו

  • מתלבטת לגבי לימודים
    טלי | 24/06/2009 17:15

    שלום וברכה. אני מתלבטת הםא לגשת ללימודי משפטים והסיבה היא שאני לא כ"כ יודעת במה זה כרוך. אין ספק שהתחום מאוד מסקרן ומעניין אותי.. אשמח לשמוע חוות דעת וטיפל'ה הסבר. תודה רבה!

    • הנושא חרוש ומיצע את עצמו
      זיפ | 24/06/2009 20:28

      הנושא חרוש ומיצע את עצמו .....תסתכלי על תגובות של אנשים בנושא

      • אני הייתי אומרת מיצה את עצמו..  לת
        יעלי | 24/06/2009 22:48

        • עריכת דין OUT כלכלה וחשבונאות IN
          נועה | 25/06/2009 11:10

          מצטרפת לתגובות הנ"ל... בסוף תגלי שזה מעניין אבל כבר עבר מהעולם.. המלצה חשבונאות!!

          • תעשי מה שטוב לך- המקצוע בפריחה
            שי- ראילי מכיר מבפני | 25/06/2009 17:30

            אל תקישיבי לאף אחד כל העו"ד המובטלים הם בוגרי מכללות גרועות שהם מתוסכלים או בוגרי אוניברסיטה שהתמחו במשרדים קטנים ובעלי ציונים נמוכים מי שמשקיע ולומד ומתמחה במקום טוב יצליח אצלי במשרד (אני מתמחה) קולטים עו"ד מבחוץ (כאלה שלא עשו התמחות אצלנו) רק בוגרי אוניברסיטאות ובעלי ממוצע 80 ומעלה

            • אולי חולה ויש לו פריחה
              ניר | 25/06/2009 22:38

              וד"ר ברקאי יעזור למצוא תרופה- חחח

    • דעתי
      ג'ני | 26/06/2009 11:40

      ראשית, את צריכה לשאול את עצמך לשם מה את רוצה ללמוד? האם כדי שיהיה לך תואר? או כדי להיות עו"ד. התואר כרוך בהרבה מאוד השקעה, לימודים וקריאה אינסופית. לדעתי האישית, במכללות מובילות, ניתן לעשות הרבה דברים פרקטיים בנוסף לקורסים התיאורטיים ואז להנות גם במהלך הלימודים מהפרקטיקה. גם לאחר הלימודים, קחי בחשבון שאת אמורה לצבור הרבה יתרונות יחסיים כי התחרות על ההתמחות מאוד גדולה לדעתי, התואר עצמו מאוד מעניין ולאו דווקא מתאים למי שרוצה להיות עו"ד. הוא מאוד מעשיר בתחומים יומיומיים לדג' קניין, נזיקין או סדרי הדין להגשת תביעות. תמיד טוב. השאלה לאן ליבך פונה. ואיפה את רואה עצמך בעתיד. בהצלחה!

      • תחרות על ההתמחות גדולה?! חכי שתחפשי משרת עו"ד
        לג'ני -משי | 26/06/2009 12:15

        מה זה התמחות זה כלום, כולה משלמים לך שכר עבדות ומנצלים אותך ללא הפסקה כעו"ד אתה לא יכול להתפשר על משרה בשכר מינימון או קרוב לזה, את כבר תהא בגיל לפחות של 26-27 , אדם בגיל כזה רוצה משפחה, דירה וכו' מה אפשר להחזיק בשכר מינימום ? - כלום! ובהתמחות כולה מתחרים איתך סה"כ אולי 2,000 סטודנטים על כל המשרות בארץ (ממוצע במחזור), כעו"ד אתה מתחרה מול כאלה שסיימו גם 3 ו4 וכו' מחזורים לפניך כלומר לא מול 2000 איש אלא 10,000 איש בערך