תגובה

  • איזו מהמיכללות ממוקמת הכי סמוך לתחנת רכבת ?
    כלכלן 1 מב"ש | 20/06/2009 15:53

    נכון שאלה קצת מוזרה אבל בשבילי היא קריטית. אני כלכלן ומהנדס תואר שני ועובד במשרד המשפטים ככלכלן .אני מעוניין ללמוד תואר ראשון במשפטים אבל אני ימשיך לעבוד בזמן הלימודים והנסיעה ברכבת מבאר שבע ל מרכז היא כשעה וחצי כמעט לכל כיוון (המסלול לימוד לאקדמאים הוא יומיים בשבוע ),סיוט לא קטן . אם מישהוא יודע אם אני מגיע מבאר שבע לאיזו מהמיכללות הבאות יש גישה מהירה לתחנת הרכבת . המיכללות הן שער משפט בהוד השרון ,קרית אונו ומיכללת רמת גן ,האם בכלל יש תחנת רכבת בסמוך למיכללות אלו ? אני אשמח לכל מידע ממי שגר באזור ומכיר את מסלולי התחבורה שם

    • תגובה
      זיפ | 20/06/2009 16:08

      בתור אחד שמסיים עכשיו בקרית אונו,וגר עד לפני שנה בבאר שבע הנסיעה למכללה היתה נוראית!!!! אין שום רכבת לאזור הנ"ל(אלא אם תסע לת"א ותקח אוטובוס לקריית אונו-זמן משוער שעה ברכבת ועוד חצי שעה במקרה הטוב באוטובוס) כך פעלתי בחודש הראשון ללימודים,עד שמצאתי עוד אנשים מבאר שבע /קרית גת שלמדו איתי ונסענו ברכב(השתתפות כמובן בדלק).

    • סוף סוף צדיק בסדום
      שגית | 22/06/2009 21:57

      נרשמתי לראשל"צ (בוגרת תואר שני בן גוריון ) ביטלתי, סיוט אמיתי להגיע בתחבורה ציבורית. סקרתי את כל האופציות. כרגע נוח ונגיש מכללת רמת גן. רכבת לארלוזורוב ומשם כל עשר דקות אוטובוס לרמת גן (עשר ד' נסיעה). אמנם ראשל"צ ממוקמת קרוב יותר לב"ש, אך המרחק בתחבורה הציבורית גורר מרחק של שעתיים וחצי. רמת גן ,אין ברירה. והגיע הזמן שרוביק היקר יפתח גם כאן פקולטה ושלשכת עוה"ד יסגרו מכללה או שתיים לטובת תושבי הדרום.

      • גם לי נראה שר"ג הכי קרובה לרכבת
        מנור | 23/06/2009 08:24

        כל 5 ד' עובר אוטובוס שעוצר שם כי אתה יורד על רח ' זבוטינסקי וכל הקווים עוברים שם

        • תגידו הכל בסדר אתכם!?
          מה נסגר? | 23/06/2009 13:59

          לבחור מכללה (כבר טעות) לפי קרבה לתחנת רכבת?!!?! לאן הגענו...

    • נגישות למכללה היא עקרונית ביותר
      בנקאית מדימונה | 02/07/2009 12:55

      מי שגר בדרום ראוי לו ביותר ללמוד במכללה נגישה , לא הגיוני לנהוג הלוך ושוב 12 שעות בשבוע. בסופו של דבר מה שקובע הוא אם כברת את בחינות ההסמכה. מי שעו"ד אז הוא עו"ד ועליו להוכיח את עצמו בשוק העבודה הלקוח לא יבקש לראות גיליון ציונים מהמכללה/אוניברסיטה. מכירה עו"ד בוגרי אוניברסיטה שהכריזמה שלהם לא מחוברת אליהם, וכך גם הלקוחות.