קרית אונו ,שערי משפט ורמת גן

  • יש מסלול לימודי משפטים לאקדמאים של 1 יום בשבוע?
    כלכלן אחד | 19/06/2009 13:10

    אם מישהוא יודע היכן יש מסלול כזה אשמח לדעת באיזו מכללה ,הדגש הוא על יום אחד רק בשבוע של לימודים .

    • קרית אונו ,שערי משפט ורמת גן  לת
      זיפ | 19/06/2009 14:32

      • בק. אונו זה יום וחצי בשבוע  לת
        אורן המקורי | 19/06/2009 21:28

        • אין מסלול של יום וחצי ביטלו אותו
          יורי איפה אתה | 23/06/2009 08:26

          קריית אונו (המפעל הארור הזה) בנו מסלול לכאורה לאקדמאים (הם טענו שיש אצלם הרבה רופאים וכו' שלא יכולים ללמוד רגיל) שהוא רק יום אחד בשבוע (יום שלישי) מ8:00 עד 8:00 אבל הלשכה והמועצה להשכלה גבוהה ביטלה להם אותה

          • אני לפחות לומד במסלול שכזה
            אורן המקורי | 23/06/2009 13:13

            יום וחצי בשבוע - (שני חצי יום ושישי)

      • הבנתי שגם בשאר המיכללות זה יומיים שלישי ושישי
        כלכלן 1 מב"ש | 20/06/2009 04:06

        העניין שאני מחפש מסלול בו הלימודים הם ביום אחד בלבד (כי אני גר בבאר שבע וגם עובד )ושמעתי ממישהוא שיש תוכנית כזו לעובדים בשירות הציבורי אבל אני לא יודע באיזו מיכללה?

        • לזיפ חבל שאתה מטעה. בר"ג הלימודים 2.5 בשבוע.  לת
          מומלץ למדתי שם. | 20/06/2009 13:24