יוני - שיהיה לך בהצלחה

  • מכללת רמת גן
    יוני ווירצברג | 17/06/2009 17:42

    אני יושב וקורא את התגובות המתלהמות על המכללות ה"פחות נחשבות" ורוצה לומר לכם שבכל מכללה (כן כן גם במנהל ובבינתחומי) יש סטודנטים לא ראויים ומרצים לא ברורים ומתנשאים (די לחכימא) שחושבים שאנו אמורים לנשום את הבל פיהם ולהודות להם שהסכימו לשתף אותנו בהרצאה שלהם.. למדתי שנה א' במנהל (ממוצע 92) המערכת שם וה"חור" בו ממוקמת המכללה הביאו אותי להחלטה לעבור לר"ג, עברתי, סיימתי ואני מועסק כיום כמתמחה אצל שופט במחוזי.. לא התחברתי לכל הסטודנטים, אבל המרצים שם נחמדים וקשובים וזה מה שחשוב לדעתי. אני ממליץ לנציגי המכללות השונות באשר הם, לא להכריע ולא לשפוט כל מכללה שבסיום הלימודים מובילה לרישיון בעריכת דין היא ראויה. הקושי במציאת מקום ההתמחות נובע מההצפה במקצוע בלבד. ולכל מי ששאל, לא מאריכים מהשנה הבאה את ההתמחות לשנתיים, זה יקרה בעוד שנה, אז כדאי כבר להרשם ללימודים למי שמתלבט.

    • יוני - שיהיה לך בהצלחה
      צפריר | 17/06/2009 20:04

      אבל האמת התמחות בבית משפט בעיתית מאוד ולא יהיה לך קל למצוא עבודה אחר כך מכיוון שאתה לא נחשף לעבודה המשפטית של המשרד כלומר הכנת כתבי בי דין, הכנת עדים ותצהירים, סיכומים וכו'

    • מה פתאום חור?
      ?! | 18/06/2009 18:48

      מערב ראשון זה חור?! 15 דקות נסיעה מת"א... יש מספיק חניה וקמפוס שנראה כמו קמפוס עם דשא וקפיטריות ולא כמו ר"ג שנראית יותר כמו סניף של יואל גבע. לא יודעת מה הולך מבחינת תחבורה ציבורית אבל זה לא רחוק מתחנה מרכזית ראשון וגם רובנו כבר מזמן לא משתמשים בתחבורה ציבורית.

      • לא לכולם יש שוגרדאדי שמממן לימודים ורכב צמוד
        זיו | 18/06/2009 22:12

        מסתבר שלנסוע בתחבורה הציבורית זאת ברירת המחדל של המגיעים מאיזור הדרום, לו הייתה שם פקולטה למשפטים בבן גוריון היו נחסכים להם גם מאה אלף שקלים וגם נסיעות בסך שבעת אלפים שקלים של נסיעות לתואר ללא ביטול הזמן של 12 שעות נסיעה הלוך ושוב שלוש פעמים בשבוע. לא לכולם יש רכב צמוד ורבים מממנים לימודים בעבודות מזדמנות. מערב ראשון זה חור כי להגיע ברכבת למכללה פשוט לא ניתן. צריך לחכות שעה מרכבת הראשונים לאוטובוס למכללה. הבנת את זה שוגר בייבי? מי שמגיע מהדרום כל כך מסוחרר שבמקום מדשאות וקמפוס ססגוני הוא רואה שחור ולא לא את הקפה.

        • כל המכללות גרועות ובקורות חיים מבקשים בוגרי אוני'
          בעילום שם | 18/06/2009 22:52

          מכללות אינן נחשבות לעומת אוניברסיטה. נקודה. תפסיקו להשמיץ זה את זה כי כולכם תפגשו בכנס מחזור הבוגרים בלשכת התעסוקה. משרדים טובים מעסיקים בוגרי אוניברסיטאות ולא משנה אם סיימת בבין תחומי או במנהל.

          • כמה שטויות יוצאות מבן אדם אחד
            עו"ד | 18/06/2009 23:55

            תן לי לחדש לך קצת. אני עשיתי את ההתמחות שלי במשרד שהוא בין הכי טובים בארץ בענייני נזיקין. משרד המונה 11 עורכי דין. מתמחה אך ורק בנזיקין. 7 מזכירות. 5 מתמחים - שכולם אבל כולם תותחים וכן - ממיכללות. וגם כולנו יצאנו עורכי דין כבר מהמועד האחרון שניגשנו אליו - מועד מאי 2009. אז מה יש לך לומר על זה? מספיק עם השטויות. אתה תוכיח את עצמך לא מאיפה שלמדת. אלא איך שאתה משווק את עצמך. רמת אינטליגנציה גבוהה וידע עשיר בתחום הנבחר. צריך לבוא לראיון בצורה הכי טובה. ממש להתכונן. לילמוד כמה פסקי דין. להראות ידע והתעניינות.