כמה עולה שכ"ל לשנה שם? יותר מ28?

  • המכללה למנהל -בור בלי תחתית..של כסףףףףףףףף
    גבריאל | 17/06/2009 17:29

    אקדמאים יקרים שימו לב. מי שילמד בשנה ב' בראשל"צ יאלץ לשלם הון בעבור השתתפות בקורסי בחירה. בכל רגע ממציאים דרך נוספת למלא מחדש את חשבונות הבנק של המרצים. אני לומד שם ומתחרט שלא נרשמתי ללימודים במקום אחר. בסופו של דבר מה שקובע זה אם עברת את מבחן ההסמכה לא איזה סטודנטים היו , מי המרצים ..ח'ברה זה תואר במשפטים..הרבה בלה בלה ולא פיזיקה גרעינית. בקרוב יהיה סטארט אפ של לימודי משפטים מקוונים-מה צריך חוץ ממרצה מצלמת אינטרנט והפנייה למאמרים? סלחו לי על הציניות אבל עם שכר הלימוד המטורף והדרישה לתוספות שונות על קורסי בחירה, יכולתי להקים מכללה וירטואלית. ראיתי תגובה על רמת גן ואונו, זול יותר, נגיש יותר (זה שיקול נכבד..להגיע לראשון גוזל לי 9 שעות נסיעה שבועיות) והם עןד לא המציאו כללים חדשים לגביית שכ"ל נוספת. אנחנו מחתימים עצומה ביום רביעי, חשוב שתחתמו במיוחד אקדמאים תלמידי שנה א'.

    • כמה עולה שכ"ל לשנה שם? יותר מ28?
      צפ | 17/06/2009 20:06

      בר"ג שנה שעברה עלה לי 26 אלף, אז כמה ההבדל כבר במנהל|

      • שכ"ל במכללה למנהל
        גבריאל | 17/06/2009 22:14

        לכאורה, אקדמאים משלמים "רק" 86 אלף שקלים. בפועל, ישלמו החל משנה ב' כ95 אלף שקלים בגלל סעיפים מוזרים שהונחתו. סטודנט חדש ללא תואר קודם ישלם רק על הלימודים כמאה אלף שקלים. מלכודת דבש- משכנעים אותך לבוא ללמוד ,אתה עובר את שנה א' ואז ממציאים לך שבראיון שעברת כמועמד ללימודים "אמרו" לך שבשנה ב' תשלם בנפרד על סדנאות שאתה חייב לקחת בהן חלק. ועכשיו מה? לעזוב אחרי שנה א'? לחפש מכללה אחרת ולהסתגל מחדש? לשלם ו"לבלוע את הצפרדע"? נראה שזה מה שיקרה מן הסתם לרובנו...

        • צודק
          ג'ני | 26/06/2009 11:44

          אני לומדת במכללה בראשון, שנה שנייה ועם תשלום עבור קורסי חובה וקליניקות הגעתי ל- 34.000 ש"ח...