ספיר שלום - זה לא שיש זלזול בבוגרי מכללות

  • בוגרי מכללות
    ספיר | 14/06/2009 18:30

    שלום אני גולש חדש בפורום,ולאחר עיון קצר בהודעות של הפרום התרשמתי שיש זלזול רב בבוגרי המכללות אולם רציתי לספר שאני נמצא כעת בשנה שניה וכבר מצאתי התמחות במשרד המשפטים בסנגוריה הציבורית ולכן אני תוהה מדוע יש פה רבים המזלזלים בבוגרי המכללות.

    • ספיר שלום - זה לא שיש זלזול בבוגרי מכללות
      מנור | 14/06/2009 23:32

      אני עצמי "בוגר מכללה" הבעיה היא שלרוב השוק מזלזל בנו זו המציאות! וצריך להתמודד איתה כמובן שיש מכללות שהן ברמה גבוהה (בינתחומי ומכללה למנהל) ויש את "פחות טובות" השאלה מה עושים ואיך מתמודדים עם בעיה שהיא אכן בעיה כי האבטלה בקרב בוגרי המכללות היא פי כמה וכמה לעומת אוניבריסטאות אם תסתכל בלוח מודעות או אפילו בקודקX תאה שיש הרבה מעסיקים שכותבים שחור על גבי לבן בהודעות הדרושים שלהם "לבוגרי אוניברסטאות בלבד" ככך שבהחלט שיש בעיות אני מברך אותך על התקבלות לסנגוריה וזה אכן מקום מעולה להתמחות אבל למעשה אם אתה מהמכללות הלא טובות למעשה פרקליטות זו כמעט האופציה הטובה ביותר עבורך בכל מצב שיהיה לך בהצלחה

      • תגובה למנור
        זיפ | 15/06/2009 17:04

        הלן,ציינת כי "אני מברך אותך על התקבלות לסנגוריה וזה אכן מקום מעולה להתמחות אבל למעשה אם אתה מהמכללות הלא טובות למעשה פרקליטות זו כמעט האופציה הטובה ביותר עבורך"...... למה בדיוק התכוונת ????שהסנגוריה היא לא אופציה טובה למי שהגיע ממכללה "לא טובה"????רק הפרקליטות???

        • תחום ציבורי נחשב ליוקרתי עבור בוגרי המכללות
          מנור | 15/06/2009 21:08

          הפחות הטובות אני חושב שגם פרקליטות וגם סנגוריה הם מקומות מעולים איני יודע איך מתנהלת ההתמחות בסנגוריה לעומת זאת בפרקליטות יש לי כמה חברים שם והתמחות שם היא אינטנסיבית רצינית ומהותית!!! אין לי ספק כי גם פרקליטות היא מקום טוב, ואל תשכח כי שעות העבודה שלך הם חלום אני לעומת חברי בפרקליטות עובד 11 שעות ביום!!!

    • אני אסביר לך למה...
      מציאות | 02/05/2010 04:28

      אתה קורא בפורום אינטרנטי. כל אדם ללא זהות יכול לשלח מילות סרק הנחבאות תחת מסר מעין "אותנטי".אי אפשר לשלול את ההנחה כי חלק מהמוסדות מפעילות מערך שיווק אגרסיבי בכדי למשוך סטודנטים (קפיטליזם, נכון?).או לחילופין, אם הדברים נשלחים ע"י סטודנטים שבמקום להאדיר את מוסדותיהם, הם בוחרים להשמיץ את המתחרים (על חשבון זמנם הפנוי...) - תחשוב שוב על רמת התלמידים שם.הצד האפל של האינטרנט.