דעה אישית

  • התמחות בסנגוריה הציבורית
    אבי | 11/06/2009 10:19

    האם משהו מהחברים יכול לתת לי אינפורמציה על הסנגוריה .כגון האם זה מקום טוב להתמחות וכו?

    • דעה אישית
      זיפ | 11/06/2009 15:56

      אז ככה.אני אומנם עדיין לא התחלתי את ההתמחות שלי בסנגוריה אבל אני אמור להתחיל אותה במרץ 2010 בבאר שבע.מהמידע שאספתי,המקום נחשב ממש טוב למי שרוצה להמשיך בתחום הפלילי,במחצית השנייה של ההתמחות המתמחים "אמורים" גם להופיע בפני בהמ"ש ולייצג(אני באמת מקווה שכל יהיה).כמו כן,רמת העבודה היא נטו משפטית וזאת מכיוון שאנו מתעסקים עם משרדי ממשלה .(כמובן השעות ממש נוחות). הסקר שעשיתי מבחינת רמת המקום והאם כדאי להתמחות בו כלל בין היתר עו"ד פליליים,(מהסנגוריה עצמה),תובעים משטרתיים ,ושופטים-אני פשוט עובד בבהמ"ש) כולם המליצו פה אחד שאני לא יוותר על המקום הנ"ל. לגבי מישהו שלא מעוניין בתחום הפלילי(או ליתר דיוק למישהו שלא סגור על עצמו באיזה תחום היה מעוניין להשתלב,הסנגוריה גם מקום לכאלה וזאת כי אחרי ההתמחות הרבה דלתות יפתחו עקב עשיית ההתמחות בסנגוריה-וזאת אני אומר רק על סמך מה שנאמר לי ע"י כל אלו ששאלתי) המלצה שלי-לך על זה....... בהצלחה

    • התמחות בסנגוריה.
      חמ | 15/06/2009 13:32

      כאמא של בוגר משפטים, אני מאחלת לך ולבן שלי שתתקבלו לסנגוריה. זהו מוסד ממשלתי ששם "העו"ד" לא ישלחו אותכם להוציא את הילדים מהגן וכו'. זה די דומה לעבודה בפרקליטות והתביעות. אומנם סנגוריה כמו שאתה יודע זה לייצג את הנתבע........ בהצלחה חמוד. ולכל אלה שלא התקבלו עדיין להתמחות.