תגובה לאור

  • לימודים במרכז האקדמי רמת גן- בקשה למי שיכול לסייע.
    אור | 10/06/2009 18:50

    שלום, אני בעלת תואר שני מאוניברסיטה, נרשמתי ללימודי משפטים בראשל"צ. התקבלתי. לקח לי שעתיים וחצי לחזור לביתי שבדרום. התחרטתי. א. האם יחזירו לי שכ"ל? ב. רמת גן נגישה לי ביותר, האם מישהו למד/לומד/ילמד שם ומוכן לתת חוות דעת עניינית על המקום? ג. מציפים את השוק בעוד ועוד עו"ד, אבל בכל איזור הדרום אין פקולטה למשפטים אחת. גם תושבי הנגב רוצים ליטול חלק בהצפה...העניין נראה מגמתי ביותר, על מנת שגם מתושבי הנגב יצליחו לגייס סכום של 100 אלף שקלים, לא כולל נסיעות, לטובת המרכז על מכללותיו השונות. ד. מכללה ולא אוניברסיטה, מבחינתי, עקב פציחה בקריירה שנייה, עליי להתפרנס וללמוד-מכללה מאפשרת, אוני' -לא. ה. למי שהגיע עד הלום תודה, אשמח לקרוא התייחסויות בנושא.

    • תגובה לאור
      דור | 10/06/2009 23:01

      היי, אני לומדת שנה שנייה במכללה האקדמית בר"ג. האמת- אחלה מקום. בהתחלה, די חששתי אבל מיום ליום את מגלה שצוות המרצים- איכותי ביותר, רובם פרופ' וד"ר שמלמדים גם באוניברסיטה העברית בירושלים כי זאת שלוחה שלהם. בקיצר, נהנית מחברת האנשים, מהמרצים, מאופן הלימוד ותשמעי לי- תוך כמה זמן- תהיה מס' 1 בארץ!

      • צחקתי ונהניתי
        ממש צחקתי | 10/06/2009 23:12

        שלוחה של האוניברסיטה העברית... מעולה!זו אגדה אורבנית שרצה במכללת ר"ג - אנחנו שלוחה של העברית :-) גדול!ולגבי המקום הכי טוב בארץ... אוקי... כבר צחקתי מספיק אז נשממור משהו לפעם הבאה.

        • מכללה מעולה.מרצים מהאוניברסיטה העברית ובחינות זהות  לת
          מאוד מומלץ | 11/06/2009 16:12

        • תכלס אגדה אורבנית...ממתי לעברית יש שלוחות????
          יעלי | 11/06/2009 23:44

          חיים בסרט..........

      • המרכז האקדמי למשפט ועסקים הוא לא שלוחה של העברית
        דניאל | 13/06/2009 19:03

        מספיק להטעות, זה שמרצים מהאוניברסיטה מלמדים במכללות לא עושה את המכללה לשלוחה של האוניברסיטה.

    • אקדמאים רבים למדו במסלול ערב בר"ג ומאוד מרוצים  לת
      וכיום במגזר הציבורי | 11/06/2009 16:15

    • למדתי שם,התמחיתי בפרקליטות וביום ב' אקבל הרשיון.  לת
      אסיר תודה למכללה | 11/06/2009 16:16

      • אני רו"ח למדתי שם. התמחות בפרקליטות וממליץ בחום  לת
        תודה למכללה על הכל | 11/06/2009 16:19

        • תגובות מפוברקות
          צחקתי ונהניתי | 11/06/2009 22:57

          אתם עד כדי כך שקופים :-) מי שיאמין לתגובות המפוברקות שלכם כנראה באמת ראוי ללמוד שם.

          • אולי המקום נגיש
            אבי | 12/06/2009 00:34

            הבעיה שאת הקו"ח של הסטודנטים שיוצאים משם זורקים לזבל!

        • מה זה השטויות האלה איך אתה רו"ח ? רק עכשיו
          אבי | 12/06/2009 00:36

          פתחו שם חשבונאות לא? אולי אתה באמת רוח רק לא למדת את זה במכללת רמת גן.

          • אתם באמת מתקשים להבין?!למדתי ראיית חשבון באונ' ת"א  לת
            ואח"כ משפטים בר"ג | 12/06/2009 02:30

          • לאבי ואחרים.יש לי 3 תארים:כלכלה+ראיית חשבון+משפטים  לת
            והשכל שלכם מפוברק | 12/06/2009 02:31