עשיתי הוצל"פ אפילו קיבלתי 100 אבל מה זה

  • מתלבטת זקוקה לעזרה מקצועית- תודה
    נועה | 26/05/2009 23:07

    במצב בו יש תחרות נושים באיזה מקום נמצא עיכבון מול שסל"ן? האם הוא יגבר כי ניתן לראות שסל"ן כשעבוד קבוע ועיכבון גובר או שמא השסל"ן יבגר כי בין כה המטרה של עיכבון היא לא מימוש הנכס ובעל זכות העיכבון יכול רק להחזיק בנכס ולא לממשו ובעת פירוק יועדף זה שיכול לממשו?

    • עשיתי הוצל"פ אפילו קיבלתי 100 אבל מה זה
      רפי | 27/05/2009 07:55

      שסל"ן????? עוד לא שמעתי על קיצור כזה

      • כפרה עליך לא מדובר בהוצל"פ אלא בתאגידים
        לצערי לא זוכרת... | 27/05/2009 08:14

        אז לפני שאתה מנפנף עם ה-100 בהוצל"פ, תוציא את המחברת של תאגידים ושם תחפש בשיעור של שיעבודים :)

        • ...
          נועה | 27/05/2009 15:35

          זה לא בדיוק תאגידים האמת היא שזה תחת קניין לא יודעת למה בכל אופן רפי שסל"ן זה שעבוד ספציפי לרכישת נכס