ניתן לערער על אי קבלת מלגה?

  • מלגות של טלדור- ערעור
    דנה | 26/05/2009 10:44

    שלום, בעקבות שינוי הקריטריונים של המלגה, השנה לעומת שנה שעברה לא אישרו לי מלגה ע"ס 2,500 ש"ח. מישהו/י ערער/ה וקיבל תשובה חיובית בשנים קודמות ויכול להמליץ לי מה לכתוב?

    • ניתן לערער על אי קבלת מלגה?  לת
      * | 26/05/2009 14:59

      • כן
        דנה | 26/05/2009 16:13

        אני לא יודעת מה לגבי מלגות אחרות, אבל על אי קבלת המלגה הזאת אפשר לערער. הערעור צריך להגיע אליהם עד סוף החודש הזה. הבעיה שאני לא מבינה איך זה שהם לא מצאו לנכון לתת המלגה ואני כבר לא יודעת מה לרשום בערעור!!!

        • לצערי
          יעלי | 26/05/2009 19:04

          גם את בקשתי דחו, הגשתי ערעור בתחילת החודש וכמובן שעוד לא נעניתי... שווה לנסות אולי זה יועיל במשהו ואולי לא ואז נצטרך להמשיך לשלם את ה30,000 שקל האלה כל שנה. בהצלחה!

          • עדיף ללמוד באוניבריסטה חבל שלא השקעתם עוד..
            מאור | 27/05/2009 08:19

            שנה בפסיכומטרי אפילו אם אתם רואים אותה "כבזבוז" עדיין הכסף שתחסכו כאן שווה את זה ממש פי 3!!! להתקבל לבר אילן זה ממש לא מטורף ולחיפה אפילו יותר קל אני הלכתי לבר אילן כי זה קרוב לבית שלי עשיתי 3 פעמים פסיכומטרי!!! האחרון שלי היה 679 ועם בגרות טובה זה הספיק לי אין מה להשוות בין שכר של 30 לשכר של 10 כמות הזמן שתצטרכו לעבוד שעד שתחזירו את ההשקעה זה יותר משנתיים!!! אתם פשוט מטורפים ללכת ללמוד במכללות ומה עוד שיש כזה הבדל ביוקרה ולההשלכות לגבי אחר כך למציאת התמחות ועבודה כעו"ד אגב ציון הפסיכומטרי הראשון שלי היה סה"כ 614 אז תאמינו לי שכמעט כל אחד אחרי 3 פעמים יכול להתקבל לאוניברסיטה

          • זה עבד!!
            יעלי | 28/05/2009 11:55

            הם קיבלו את המכתב וחזרו אלי!!!!!