איזו סדנה זו?

  • מכתב נלווה - מה לכתוב?
    חיפאית | 24/05/2009 14:07

    שלום לכולם! אני מעוניינת להגיש בקשה למלגה והשתתפות בסדנה מיוחדת של משפט הומניטרי בחו"ל, מטעם מוסד הלימודים. בהודעה על כך נכתב כי עלי לצרף לגיליון הציונים מכתב נלווה. מה עלי לכתוב? האם לתאר את קורות חיי, או לפרט עניין מיוחד במשפט הומניטרי? מה צורת הניסוח העדיפה? מה כדאי להשמיט...? אשמח לכל תשובה, עד מחר בבוקר - זה הדד-ליין. תודה!

    • איזו סדנה זו?
      יעלי | 24/05/2009 19:21

      זה נשמע מעניין, מהי הסדנה הזו? זה רק במוסד הלימודים שלך? לגבי מה לכתוב נראה לי הגיוני להתייחס לשני הנושאים בצורה שווה... תנסחי משהו שיגרום להם לבחור בך. בלי יותר מדי התחנפויות.... בהצלחה!

      • תכתבי משהו קצר על קו"ח שלך
        דביר | 24/05/2009 19:53

        ותפרט יותר למה זכויות אדם וכו' זה חשוב ... כמובן תתני לכמה אנשים לקרוא את המכתב לפני שאת שולחת