סנגוריה בבאר שבע

  • התמחות בסניגורה הפלילית- ת"א
    אייל | 20/05/2009 13:28

    זומנתי לראיון בסניגוריה הפלילית בת"א. אשמח לכל מידע על השאלות שנשאלות בראיון. למה אני צריך להיות מוכן? מה חוזר על עצמו? וכו'. תודה מראש!

    • סנגוריה בבאר שבע
      זיפ | 20/05/2009 15:59

      אני לא יודע לגבי הסנגוריה בת"א אבל בבאר שבע ההתמקדות היתה בעיקר הפן האישי יותר.קרי,תרומה לקהילה,צבא,חברים וכו'. כמבון שתמיד תתכונן לשאלות " למה דווקא משפטים??" " האם אתה רואה את עצמך מגן על אנשים שמואשמים בעבירות קשות(אונס,רצח וכו')" בנוסף לכל אלו,אותי שאלו גם שאלה משפטית- מתי בהמ"ש יתן צו איסור יציאה מהארץ"??? זו שאלה שטותית,אבל כנראה שהם רק רצו לשמוע את רמת ההתבטות בע"פ. בכל מקרה עצה שלי תעבור על סד"פ,עונשין וראיות לפני. תזכור פס"ד מרכזי פלילי אחד(דוג' יששכרוב) והכי חשוב תהא כנה. בהצלחה.

      • סניגוריה ת"א
        אייל | 20/05/2009 17:16

        תודה על התגובה. אך עדיין אשמח לקבל תשובה ממי שעבר ראיון בסניגוריה בת"א. תודה (:

        • יש לי דרך טובה שתקבל אינפורמציה
          שחר | 22/05/2009 00:07

          יש כאן באתר אפשרויות חיפוש בתוך הפורומים תסתכל בתחתית העמוד תרשם שם בחיפוש התמחות בסניגוריה בתוך הפורומים ותקבל מלא תוצאות חיפוש כי אני זוכר שהיו הרבה דיונים על זה